15 April, 2019

Selalu Ulang Kaji Kemahiran Dipertingkatkan


Update : 15 April 2019 | Isnin
.
.
Alhamdulillah selesai kelas sesi pagi bersama Arif di Taman Tas untuk sesi keempat bagi program MS Word. Peserta dari Muadzam Shah.
.
.
#KelasKomputerPersonal #MSOffice #MobileClassComputer with Cikgu Adawiah

14 April, 2019

Dimana-mana Kini Nak Kemahiran Komputer

✅ Semalam (13/4/2019) ke Balok Perdana mak peserta nak tengok modul kursus komputer kerja pejabat. Ayah peserta Polis dia kata kat Balok banyak kilang buka nak pakai kerani.

✅ Bos kilang tanya "you ada anak nak keja kerani tak?"
"Anak you pandai itu komputer?"

✅ "Oh yeke? Nanti dulu lah dia kene belajar komputer dulu. Mak peserta terus Google jumpa blog Kelas Komputer Kuantan terus tanya kelas dimana?"

✅ CA Adawiah Nasier pon kata lah kelas saya buat personal sahaja, saya mengajar ke rumah/pejabat/tempat public

💨 Kemudian ayah peserta kata bukak laa 1 kat Balok ni. Saya jawab saya dh jemu mengajar macam tu dah 10 tahun saya mengajar di Munshi so saya suka berjalan² dalam masa yang sama saya suka mengajar komputer personal banyak ilmu saya boleh sharing haa gituu.. Hari ni kat tempat lain, esok kat tempat lain 😀😀😀

😉Saya tukar gambar wasap gambar berblazer ini, mak peserta tanya tadi, cikgu lain ke yang mengajar, saya kata eh saya lah yg akan mengajar tu nanti. Mak peserta fikir bukan orang sama..


(Camera Effect tu pencerahan sangat hihi Oppo pakar Selfie anda ewahh)

Sambung Bayaran Kuliah Program Ketiga


Update : 12 April 2019 | Jumaat
.
.
Alhamdulillah selesai kelas sesi pagi bersama Hidayati untuk sesi ke-16 bab akhir program PowerPoint.
.
.
#KelasKomputerPersonal #MSOffice #MobileClassComputer with Cikgu Adawiah

Pengambilan April 2019

》Tidak MAHIR MS Office?

*Khas Untuk Lepasan SPM/STPM & ke atas

Mahir Dalam Masa Yang Singkat!

》Kelebihan Kelas Personal 1-to-1 :

* Mudah dipraktikan bila-bila masa di rumah
* Masa belajar tidak mengganggu waktu kerja anda
* Nota bercetak diberikan memudahkan ulangkaji

》Berminat? Pembelajaran Bulanan APRIL 2019 !

>> WhatsApp kod <Nama Peserta & Lokasi>
ke 0 1 1 – 1 3 3 7 6 4 6 2

Nota : Berikan kami sebab mengapa anda mahu kami bantu?

p/s : Adawiah Creative Solution menawarkan khidmat pembelajaran Modul MS Office berpengalaman lebih 10 tahun mengajar di IPM Munshi. Pembelajaran kelas bergerak terus ke rumah/pejabat peserta bermula sejak Nov 2015. Tempah tempat segera. Fast Action Fast Result.


Lepasan SPM Belajar Komputer


Update : 09 April 2019 | Selasa
.
.
Alhamdulillah selesai kelas sesi petang bersama Alia untuk sesi ketiga bagi program MS Word.
.
#KelasKomputerPersonal #MSOffice #MobileClassComputer with Cikgu Adawiah

Tingkatkan Kemahiran Bersama Kami


Update : 08 April 2019 | Isnin
.
.
Alhamdulillah selesai kelas sesi pagi bersama Arif di Taman Tas untuk sesi ketiga bagi program MS Word. Peserta dari Muadzam Shah.
.
Sesi petang bersama Faradila untuk sesi ke-5 MS Word. Lokasi di Bandar Kuantan.
.
#KelasKomputerPersonal #MSOffice #MobileClassComputer with Cikgu Adawiah