Testimoni Peserta

TESTIMONI PELAJAR TERPILIH 
PELAJAR KOMPUTER 
Apa Kata Pelatih : “Pembelajaran subjek komputer amatlah sukar pada mulanya, secara jujur saya langsung tidak mengetahui sepenuhnya penggunaan komputer. Saya diajar bagaimana menggunakan kod jari ini untuk memudahkan menaip dengan pantas dan mengurangkan kesalahan ejaan, selepas itu saya diberikan latihan bagi memahirkan diri walaupun dalam tempoh yang singkat saya dari “0” hingga mahir” Nor, Panching Utara. 

Apa Kata Pelatih : “Sebelum ini saya pernah pelajari serba sedikit tetapi masih cetek pengetahuan. Saya dapat mahirkan diri saya dalam membuat sesuatu tugasan berkaitan menggunakan Ms Office. Contohnya untuk membuat slide atau pelan lokasi menggunakan Ms PowerPoint. Membuat surat, sampul surat dan Mail Merge. Membuat graf atau carta dalam Ms Excel. ” Najwa, Indera Mahkota. 

Apa Kata Pelatih : “Sebelum saya mengikuti kursus Komputer, saya hanya mengetahui asas untuk Program MS Office. Sewaktu saya belajar di SM Teknik Vokasional & UiTM, saya tidak terlalu didedahkan dengan program Office. Program pilihan MS Excel banyak pengetahuan telah saya perolehi kerana saya didedahkan dengan secara terperinci oleh guru” Atun, KL. 

Apa Kata Pelatih : “Sebelum ini menganggap yang ilmu komputer ini tidak penting kerana pada saya cukup ilmu pelajaran di sekolah. Saya langsung tidak berminat dan mengambil kisah tentang komputer. Bagi saya belajar komputer rumit dan susah. Saya juga menyangkakan bahawa tenaga pengajarnya memberi tunjuk ajar tanpa penelitian secara individu. Ternyata itu hanya pemikiran saya sahaja. Belajar di sini sungguh seronok” Jihah, Batu 11. Untuk lihat lebih ramai Testimoni klik FB kami di Adawiah Komputer Kuantan.
Tiada Masa nak belajar Face to Face? Jangan risau hanya berada di tempat anda. Kita ada Pakej Kelas Online menggunakan Platform ZOOM.

⏩ BERIKUT BAYARAN KURSUS KOMPUTER
(PRIVATE CLASS 1-TO-1) :👇🏻 👇🏻👇🏻


1️⃣ Pakej Asas (SMK)➡ bit.ly/Pakej-SMK
2️⃣ Pakej Asas Perkeranian ➡ bit.ly/pakej-asas
3️⃣ Pakej Full Perkeranian ➡ bit.ly/pakej-perkeranian
4️⃣ Pakej Kelas Online (Zoom) ➡ http://bit.ly/class-online-acs

MODUL ASAS & PERTENGAHAN MS OFFICE PERKERANIAN :

Nak tahu apa yang belajar bagi program pertama?
Klik ➡ http://bit.ly/program-word

Nak tahu apa yang belajar bagi program kedua?
Klik ➡ http://bit.ly/program-powerpoint

Nak tahu apa yang belajar bagi program ketiga?
Klik ➡ http://bit.ly/program-excel