Perkeranian (Asas Sahaja)

Update : 19hb April 2021

Pakej Komputer (Asas) 2 bulan++ sesuai untuk pekerja / bakal bekerja Hanya 9 sesi untuk Asas bagi program MS Word 3 sesi, Program PowerPoint 3 sesi & Program Excel 3 sesi.

Nota pakej ini TIDAK SESUAI jika anda ingin MENGISI JAWATAN KOSONG Pembantu Tadbir Gred N19-N32. Ini kerana terlalu asas sekadar tahu guna Asas Home | Insert | Layout.


Pakej Pekerja Mahir Perkeranian 9 sesi sahaja sesuai untuk Peringkat Asas. Nak lihat contoh Ebook Pakej Pekerja Mahir Perkeranian ? WhatsApp Admin ya! Kami akan berikan secara percuma.

Kursus ini sesuai untuk Lepasan SPM untuk yang sedang bekerja di pejabat, yang mencari kerja kerani jugak sangat sesuai kerana Modul kita dipatenkan Khas untuk MS Office Penggunaan Pejabat masa kini. Sekiranya mempelajari 2 Program LAYAK mendapat 1 Sijil Komputer. Sijil Kemahiran tidak disertakan. (Lihat Contoh : bit.ly/pakej-perkeranian).

Nota : sekiranya mengikuti 3 program asas tidak disertakan Ujian Kepantasan Menaip Berkomputer. Mahu Cikgu Adawiah bantu dari Zero to Hero? Tanda anda serius di bantu? Syarat perlu ada Laptop + Mouse + Pendrive sendiri. Sekiranya dah ada bahan belajar. 

Tiada Masa nak belajar Face to Face? Jangan risau hanya berada di tempat anda. Kita ada Pakej Kelas Online menggunakan Platform ZOOM klik paparan luar.