Kelas Online (Zoom)

Update : 02hb April 2021

Terbaru ! Sempena Musim Covid-19 ramai Yang tidak berani keluar rumah. Cuaca juga tidak menentu bukan? Untuk itu Class Online asas Komputer diadakan di tempat anda. Jangan risau Online Class Zoom kan ada!


Sediakan Laptop/PC serta sambungan internet pada komputer anda. Belajar mengikut masa yang telah cikguCA tetapkan. Kita ada tiga sesi pagi (11-1) | petang (3-5) | malam (9-11). Untuk pembelajaran kami telah sediakan :

Teks/Nota MS Office pilihan
Buku Latihan MS Office pilihan
E-book Kemahiran MS Office pilihan
Link YouTube mengikut Bab pilihan

Untuk dapatkan Sijil Penyertaan perlu hantar kepada cikgu komputer Bab 1 hingga Bab 5 melalui emel : komputerkuantan@gmail.com.


Tugasan anda akan disemak oleh cikgu komputer. Mudah kan! Kini dihujung jari anda sahaja! Setiap pembelajaran boleh WhatsApp personal untuk sebarang pertanyaan mengenai pembelajaran. Promosi Sempena PKP ini sekiranya ikuti 3 program JIMAT RM172.00


Sekiranya memilih EBOOK sahaja tugasan anda akan TIDAK disemak oleh cikgu komputer. Hanya untuk pembelajaran anda sendiri dengan melihat Link Youtube yang diberikan. Kini pembelajaran mudah dengan adanya Ebook Komputer Perkeranian. Kini dihujung jari anda sahaja! 

Sekiranya ingin sesi bersama guru 1 sesi RM 60 untuk dua jam (1 jam RM30). 

Waktu belajar hanya sesi ada tiga sesi. Sesi 1 : 10-12 T/hari | Sesi 2 : 3-5 petang | Sesi 3 : 9-11 malam.