Sunday, January 01, 2023

Selamat Datang 2023!

Selamat Datang 2023!


Semoga dengan tahun baru moga kita semua juga

dengan harapan yang baru juga.



www.komputerkuantan.com

Tuesday, December 13, 2022

[Soalan Semasa Temuduga]


✍️ " Dulu kat sekolah / IPT tak sempat nak belajar MS Office. Dulu juga mana ada kelas 1 peserta 1 class. Lagi pulak pelajar ramai 1 kelas 30 orang cikgu 2-3 orang jer suruh buka Paint & Word tu pon taip pakai 2-3 jari jer. Ramai yang macam tu kan kat sekolah ini penyebab kita malas nak belajar komputer bukan? Kemahiran komputer ni bersifat teknikal perlu diterangkan dari A hingga Z secara terperinci bukan teori semata-mata. Habis sekolah / Diploma / Ijazah terus nak pergi temuduga kerani pejabat 9-5 petang kan?" Bermula lah situasi soalan berikut dari pihak penemuduga :

👉 Ada Sijil Kemahiran apa berkaitan pejabat ?

👉 Sijil Kepantasan Menaip dalam p.s.m. ada ?

👉 Awak mahir berapa program Microsoft Office ?

👉 Boleh awak tunjukkan kira-kira dalam Excel ?

Bagi yang tiada kemahiran terpinga-pinga nak menjawab. Sah laa kan nak keja kerani MESTI ada kemahiran MS Office seperti nak buat simpan kira, taip format surat + rekod sampul surat (1 dokumen 100 rekod data kaedah yang tidak ramai tahu), memo, invoice, borang & simpan data dan banyak lagi. Apa yang penting FORMAT & FORMULA. Cegah Sebelum Terlambat!

▶️ Jom klik https://pakejkomputer.wasap.my untuk Pakej Perkeranian Pekerja Mahir Kemasukan DIS 22 / JAN 23. Pelajari ASAS & PERTENGAHAN selama 3 bulan. Untuk berkemahiran perlu lalui proses belajar dengan sabar. 💨⭐️ “Insan yang berjaya dia akan mulakan sampai habis” 🏆🥇.

Monday, December 12, 2022

Apa Kata Pelatih 4


✅ TESTIMONI 4 : Jom kita lihat apa kata pelatih yang telah berjaya bersama kami.

👀 Malu nak belajar komputer? ✌ Usia dah meningkat?

🙈 Malu apaa bosskuu.. Malu² x dapat laa SIJIL 💨💨

💝 Jom sertai kelas 1-to-1 dengan Cikgu Adawiah jom grab Diskaun RM 40 hanya Promosi Pakej Pekerja Mahir Sahaja (Berakhir 15hb Dis 22)🎓

▶️ Ayuh! Sertai kami untuk Pengambilan DISEMBER 22 / JAN 23 untuk tingkatkan masa depan anda. Jom klik : https://pakejkomputer.wasap.my untuk submit class perjam RM25.

Apa Kata Pelatih 3


✅ TESTIMONI 3 : Jom kita lihat apa kata pelatih yang telah berjaya bersama kami.

Nak tahu apa yang belajar bagi program Excel ?
Klik ➡ http://bit.ly/program-excel

▶️ Ayuh! Sertai kami untuk Pengambilan DISEMBER 22 / JAN 23 untuk tingkatkan masa depan anda. Jom klik : https://pakejkomputer.wasap.my untuk submit class perjam RM25.

Apa Kata Pelatih 2


✅ TESTIMONI 2 : Jom kita lihat apa kata pelatih yang telah berjaya bersama kami.

Nak tahu apa yang belajar bagi program PowerPoint?
Klik ➡ http://bit.ly/program-powerpoint

▶️ Ayuh! Sertai kami untuk Pengambilan DISEMBER 2022 untuk tingkatkan masa depan anda. Jom klik : https://pakejkomputer.wasap.my untuk submit class perjam RM25.

Apa Kata Pelatih 1

✅ TESTIMONI 1 : Jom kita lihat apa kata pelatih yang telah berjaya bersama kami.


Nak tahu apa yang belajar bagi program Word?
Klik ➡ http://bit.ly/program-word

▶️ Ayuh! Sertai kami untuk Pengambilan DISEMBER 22 / JAN 23 untuk tingkatkan masa depan anda. Jom klik : https://pakejkomputer.wasap.my untuk submit class perjam RM25.