Pakej Asas ke IPT

Update : 01HB MAC 2023

Pakej Komputer Perkeranian (MS Office) 1-2 Bulan sesuai untuk pekerja / bakal bekerja mengisi jawatan kosong program pilihan yang diperlukan. Hanya 10 sesi untuk Asas + Pertengahan MS Office. Pengalaman mengajar 18 tahun sejak 2003 hingga kini. Alhamdulillah membantu lebih 4,000 peserta dalam Malaysia.

Ingin mendapat Sijil Kemahiran sama seperti peserta ini? Jom berkemahiran! Nak dapatkan Yuran Kursus Class Komputer WhatsApp kepada Cikgu Adawiah (LINK WhatsApp).


Jika mengikuti 2 program kami tidak menyediakan Kepantasan Menaip secara percuma seperti Pakej Pekerja Mahir (15 Sesi). Jadi bayaran perlu di buat secara berasingan jika ingin mengikuti Ujian Menaip Kepantasan Taipskrip / Manuskrip. Bayaran seperti di bawah :

Mahu Cikgu Adawiah bantu dari Zero to Hero? Tanda anda serius di bantu? Syarat perlu ada Laptop + Mouse + Pendrive sendiri. Sekiranya dah ada bahan belajar. Terus klik tanpa berlengah lagi! Bak pepatah "Jika tidak dipecahkan ruyung, manakan dapat sagunya"

Semasa musim Pandemik ramai yang terjejas akibat PKP untuk itu kami menyediakan kursus komputer dalam bilangan sesi yang sedikit untuk membantu pelajar kami menimba ilmu kemahiran.

Nota : Sekiranya menduduki Ujian mengikut program pilihan Sijil Komputer akan dikeluarkan oleh IPM Munshi. Matlamat kami "Dari 0 hingga MAHIR". 

Kita menyediakan kesemuanya 10 Bab untuk 4 program di dalam pilihan MS Office. 1- 3 Bab adalah ASAS. 4-10 adalah PERTENGAHAN. Jadi pelajar boleh pilih mengikut bajet pilihan.

Kita menyediakan kesemuanya 10 Bab untuk 4 program di dalam pilihan MS Office. 1- 3 Bab adalah ASAS. 4-10 adalah PERTENGAHAN untuk semua program. 

MODUL MS OFFICE PERKERANIAN :


Nak tahu apa yang belajar bagi program Word? 

Nak tahu apa yang belajar bagi program PowerPoint? 

Nak tahu apa yang belajar bagi program Excel? 

Nak tahu apa yang belajar bagi program Access?