Modul MS Word

Mengandungi 30 halaman padat dengan LANGKAH DEMI LANGKAH MS Word Perkeranian. Tempoh masa diperlukan hanya 10 jam untuk 10 bab setiap program yang ada. Setiap pembelajaran mengambil masa 5 sesi (1 sesi 2 jam). Pembelajaran ini terdapat dapat 3 CARA : 1) Anda Beli EBOOK sahaja 2) Kelas Offline 3) Kelas Online. Kelas Offline & Online akan diberikan Ebook dengan harga promosi RM 50/satu.


Untuk CARA 1 & 3 bahan belajar akan diberikan di dalam emel anda boleh pilih untuk cetak atau baca di dalam komputer pilihan peserta. Untuk CARA 2 akan diberikan dalam bentuk cetakan.

Bagi pembeli EBOOK (RM90/satu) anda boleh pilih untuk ikuti kelas pilihan bersama Cikgu Adawiah di dalam sesi Zoom dengan bayaran perjam RM20 >> KLIK SINI.

Bagi yang berminat untuk sesi Class personal (1 hingga 2 peserta) di pejabat kami dengan sesi Offline bayaran perjam RM25 >> KLIK SINI.Jom lihat apa yang anda dapat jika dapatkan EBOOK @ ikuti Class Online / Class Offline bersama Cikgu Adawiah sesi Zoom 1-to-1. Jika Class Offline class bersemuka dilokasi pilihan peserta.

Sari Kata Permulaan 3
Menyunting Paparan Asal 4
Modul Komputer Perkeranian 5
Kedudukan Kod Jari Kiri dan Kanan 5
40 Shortcut Papan Kekunci 6
Bab 1 : Penggunaan Bullet/Numbering/Font/Paragraph 7
Bab 2 : Penggunaan Table / Column 9
Bab 3 : Penggunaan Fungsi WordArt & Shapes 10
Bab 4 : Fungsi Mailing (Surat) 13
Bab 4 : Mailing (Sampul Surat -C5) 16
Bab 5 : Mailing (Sampul Surat -Saiz 10) 17
Bab 6 : Format Invoice (MS Word + MS Excel) 18
Bab 7 : Format Label (24 pcs) 20
Bab 7 : Format Label (30 pcs) 21
Bab 7 : Format Label (50 pcs) 22
Bab 8 : Format Rencana 23
Bab 9 : Format Borang Penyertaan 25
Bab 10 : Lansdcape (Column 3) 26
Tambahan : Cara Bina Cover Page + Isi Kandungan 27
Ujian Bahagian A (Mailing -Surat) 29
Ujian Bahagian B (Selain Mail Merge) 30

Di bawah ini disertakan apa yang anda akan dapat jika anda berjaya dapatkan Ebook ini. Selain itu yang paling menarik di dalam sesi pembelajaran ini anda tidak perlu menaip teks untuk mendapatkan format seperti di atas. kami telah sediakan untuk anda bahan belajar di dalam emel nanti. Lihat seperti di bawah :


Untuk meyakinkan anda servis yang kami tawarkan ini jom lihat apa kata pelatih >> KLIK SINI. Matlamat kami "Dari 0 hingga MAHIR"

Apa yang kami berikan khidmat selepas ikuti kelas adalah peserta masih boleh bertanyakan sebarang soalan berkaitan MS Office di WhatsApp Cikgu Adawiah secara peribadi. Pengalaman belajar dengan pengalaman anda bekerja selepas ikuti class juga adalah ilmu baru. Pelajar kami dari tahun kami mula-mula berkursus 2003 hingga sekarang masih berhubung rapat di laman sosial. Sehingga sekarang peserta masih bertanyakan soalan. Cikgu Adawiah tiada masalah untuk membantu dengan tagline "Belajar Sepanjang Hayat" selagi ilmu itu masih melekat di minda cikgu ya!