Monday, November 27, 2023

Dapatkan Ebook MS Office

LEBIH BERKEMAHIRAN SELEPAS DAPATKAN EBOOK

➡️ Ini adalah cara paling mudah untuk lebih berkemahiran tanpa perlu membeli buku program komputer di pasaran yang kadang kala terlalu short-cut serta sukar difahami.

Buku rujukan komputer kami mempunya langkah demi langkah serta lebih teliti dan telah terjual lebih 2,000 naskah sejak 2012 serta diguna pakai oleh pelajar IPM Munshi hasil kajian Cikgu Adawiah selama lebih berkhidmat di IPM Munshi sejak 2005.

➡️ Teruskan bacaan dan saya tunjukkan jalan keluar bagi masalah tidak mahir komputer yang dihadapi. Matlamat kami adalah untuk membantu menyelesaikan masalah yang telah menghantui anda sekian lama iaitu untuk memberikan servis mengajar 1-to-1.

Servis seumpama ini jarang-jarang ada kerana kebiasaan dilakukan secara berkumpulan (10 peserta).

➡️ Berapa kali dalam hidup anda pernah cakap nak sangat mahir Excel & Word tapi gagal sebab tak jumpa formula cara yang betul? Jom sertai pembelajaran komputer bulan ini dengan segera jika terlewat tiada kekosongan untuk anda.

Anda ada masalah kuasai program komputer? Tiada masa untuk belajar komputer sebelum ini? Atau lebih selesa join class bersemuka personal coaching dengan guru sahaja tanpa pelajar yang lain? Jom Daftar Disember 2023 di sini ▶️▶️ : https://pakejkomputer.wasap.my