Saturday, June 26, 2021

TAWARAN UNTUK LEPASAN SPM !

Anda tidak layak ke IPTA / IPTS? Tak tahu macam mana nak cari kerja dengan kelayakan SPM anda yang tak memuaskan ?
Kepantasan menggunakan komputer amat diperlukan masakini. 80% tugasan di pejabat menggunakan komputer. Kepantasan sebagai seorang pekerja anda sering melihat iklan jawatan kosong memerlukan kepantasan Taipskrip (teks biasa) & Manuskrip (teks seperti tulisan tangan) dalam kiraan p.s.m bukan?

Kini tiba masanya anda bertindak dengan mempelajari kemahiran yang diperlukan oleh majikan selain anda mempunyai Sijil SPM/Diploma / Ijazah.

MARI KAMI BANTU ANDA!

Adawiah Creative Solution (CA0231386-W) menyediakan bantuan pembelajaran Aplikasi Komputer Perkeranian kerjasama dengan Institut Perdagangan Munshi, Kuantan (Berdaftar di bawah Jabatan Pelajaran Negeri Pahang : JPNP/04/06/0092).

Latihan Kerjaya ini :

Mengambil masa 3 bulan atau bersamaan 30 jam.

3 Program Wajib + 1 Subjek Pilihan

Kadar Yuran Bersesuaian (RM 25/Jam)

Peluang Kerjaya di Sektor Awam/Swasta

“Saya Nur Amira Binti Mat Isa telah mempelajari kesemua program ini kerana yakin ia dapat membantu saya didalam pekerjaan saya kelak. Selain itu, kemahiran komputer masa kini amat diperlukan lagi-lagi di dalam program MS Excel & MS Access yang kurang dipelajari oleh orang lain.Dengan mempelajari MS Excel, saya dapat melakukan operasi pengiraan dengan cepat dan tepat, MS Access pula saya pelajari untuk membina borang & laporan untuk memudahkan penyediaan borang di tempat kerja kelak.”

“Saya Nur Intan Farahhana Binti Zulkefli pada mula saya mengikuti pembelajaran komputer saya telah didedahkan dengan program Microsoft Word dan Power Point. menyedari yang ilmu seharusnya dikejar saya telah berusaha dengan lebih gigih. Atas tunjuk ajar saya telah berjaya mengambil program Microsoft Access. Mungkin ramai tidak menyedari kepentingan program tersebut. Bagi program Microsoft Excel, ia sekarang menjadi keutamaan bagi menyediakan pelbagai tugasan harian apabila bekerja. Selain menyediakan akaun, ia juga boleh membantu menyediakan laporan. Sekiranya dikaji, tidak ramai pekerja kini yang berjaya menguasai program Excel ini dengan lebih mendalam. Program Access memudahkan untuk menyediakan borang dalam bilangan yang banyak. Program ini jauh lebih menarik kerana ia memerlukan kreativiti yang tinggi & amat mudah untuk dipelajari.”

Nota : Kursus komputer ini juga sesuai untuk pekerja yang lama berkhidmat di sektor awam/swasta juga. Layari FB kami untuk update Terkini !

Login FB : Adawiah Komputer Kuantan