10 October, 2017

Kelas Harian Permatang Badak

Kelas personal hari ini program MS Word. Peserta Hidayah dari Permatang Badak Baru 16 pembelajaran di rumahnya. Hari ini masuk sesi ke 3 belajar komputer secara individu setiap Selasa & Khamis. Peserta ini memilih kursus kemahiran daripada nak terus bekerja dari sambung ke Ijazah yang memerlukan kos 50K pembelajaran.
.
Katanya lagi zaman gawat perlu bayar PTPTN lagi dah tamat belajar, keja tak dapat lagi PTPTN dah cari 👀👀 nak tak nak kene keja kat shopping complex untuk bayar PTPTN 😂😂😂

**Pengalaman pelajar CA pon sama baru2 ini CA jumpa pelajar ini lepas belajar komputer dia sambung Ijazah, sekarang dia terpaksa kerja di mall sebab surat hutang PTPTN dah mai naa.. Pengalaman plajar lain pulak yang ada ijazah nak keja pejabat majikan x berani nak ambil sebab first mereka tak kan nak bayar tinggi kan? Membebel pula CA ni hahaha 😁😁
.
Pengambilan Oktober 2017 masih di buka!
.
#CAAdawiah #KelasKomputer #Kuantan #ServisMengajarPersonal #ServisMengajarBerkumpulan #KelasOnline #KelasOffline #MSOffice #MsWord #MSPowerPoint #MSExcel #MSAccess