29 October, 2017

Dari Biasa-Biasa Menaip Kini Luar Biasa

☆☆ Kelas hari ini tamat 17 sesi bersamaan 3 bulan bersama Hasniza dari Neram, Kemaman. Pelajar ini pandu sendiri kereta untuk datang ke kuantan untuk belajar komputer. Penuh bersemangat orangnya. Pelajar ini juga rajin mengulangkaji pelajaran yang diajar. Kreatif dalam bertanya soalan. Bermula dari Zero MS Office kini jika diterima bekerja untuk tugas-tugas pejabat berkaitan komputer Hasniza mampu lakukan tugas dengan baik. Bemula dengan menaip biasa-biasa kini luar biasa lajunya.. Takyah tengok keyboard katanya.. ewahh..
.
Sebagai cikgu komputer terharu rasa dapat kek Pandan Cheese hasil air tangan pelajar kurang manis sebab cikgunya kan dah maniss #GurauJer kepada yang nak order boleh lah cari FB : Hasniza Nor. Bila pelajar cakap dah tamat dah kelas hari ini bila lah dapat berjumpa lagi tetiba rasa sebak laa pulak bila sebab rasa akrab sgt dengan pelajar bagaikan adik dan kakak.. :'( :'( :'( moga hubungan seperti kekeluargaan bersama peserta kelas komputer kita tidak terhenti di sini boleh bertemu di FB, IG @ WA kan?
.
Dulu kat IPM Munshi sama jugak 6 bulan pelajar belajar sebak dia jangan cakap lah sebab dah anggap pelajar yang belajar di IPM staf semua kami anggap dah macam keluarga malah diorang gelar MamaCA.. Laa ni diorang dah kawen dah beranak pinak diorang gelarkan NenekCA waduhhh ketuaan benaran nih he..he.. ;) ;) ;) See More >> ♡♡
.
#CAAdawiah #KelasKomputer #Kuantan #ServisMengajarPersonal #ServisMengajarBerkumpulan #KelasOnline #KelasOffline #MSOffice 
#MsWord #MSPowerPoint #MSExcel #MSAccess
.
www.wasap.com.my/601113376462 (klik link untuk info)