03 April, 2017

Pengambilan April 2017

》Lepasan SPM/STPM/Diploma/Ijazah
NAK BELAJAR KOMPUTER ?
.
1. Dulu kat sekolah/IPT tak sempat nak belajar MS Office..
.
2. Kos perbelanjaan harian semakin hari meningkat.
.
3. Tak nak kerja kilang.. nak keja di pejabat 9-5 petang..
.
√ Dulu rasa tak penting pon tiada Sijil Kemahiran kan ?
√ Pergi temuduga orang tanya mahir Microsoft ?
√ Pergi cari kerja orang tanya Mahir MS Excel ?
√ Dah kerja pejabat bos suruh create database & nak lihat laporan guna MS Access?
√ Dah kerja pejabat orang tanya pandai guna MS Office ?
√ Belajar komputer sendiri tapi tak ikut format yang cepat ?
√ Nak tolong bisnes mak ayah x pandai simpan kira, buat sampul surat, memo, invoice, borang & simpan data ?
.
Pening dengan situasi di atas? Jangan berlengah lagi..
.
Google jer Kelas Komputer di Kuantan.. nah..
>>> Semua orang cari cikgu komputer kan.
.
**Sue,Kubang Buaya : Alhamdulillah sue berpuas hati dengan servis yang diberikan dengan kuliah 1-to-1 telah berjaya tamat untuk tiga program pilihan Majikan iaitu MS Word, MS PowerPoint & MS Excel. Tempoh yang diambil selama 36 jam dengan 3x bayaran (total $950). Kelas yang diikuti dari jam 9-12 T/hari.
.
**Ros, Balok : Lepas belajar MS Word 10 jam sambung pula MS Excel 10 jam dengan 2x bayaran (total $650). Alhamdulillah kini saya yakin untuk bekerja. TQ cikgu kerana latih saya sehingga mahir. Seronok belajar kerana saya tidak perlu keluar rumah cikgu yang datang ke rumah saya. Terima kasih team ACS!

**Puan Ila : Seronok saya mempelajari program Word & Excel kini saya tidak perlu susah hati jika pekerja saya berhenti kerja saya dah tahu format Word & Excel yang banyak membantu dalam tugas2 pentadbiran di pejabat saya. Saya tidak perlu ke tempat belajar team ACS datang ke pejabat saya. Belajar dari jam 11 hingga 1 petang.

Psst! Bagi yang ikuti 3 program pilihan PERCUMA : Format Resume + Bina Emel + kepantasan Menaip dalam p.s.m (Taipskrip & Manuskrip) serta freegift produk Mandian Terapi NUR | www.nurhimalayansalt.com.
.
ⓐⓓⓐⓦⓘⓐⓗ Creative Solution (ACS) sedia membantu dari Zero hingga MAHIR !  Nota kursus disediakan WA : 011-1337 6462 segera untuk info lanjut.
.
👀Jom Daftar ONLINE : https://goo.gl/5teS6A

Kekosongan Ahad 10 pagi & Jumaat jam 10 Pagi.