31 December, 2019

Berjaya Kuasai MS PowerPoint

Update : 30 Disember 2019 | Isnin


Alhamdulillah selesai sesi pagi bersama Arif di Taman Tas untuk program pertama MS PowerPoint (sesi 4). Peserta ini Lepasan Universiti 🎓
.
.
Psst! Telah membantu hampir 100 orang mahir komputer sepanjang 4 tahun Sepenuh Masa Mengajar ke rumah / Pejabat.

Pertanyaan klik wasap : bit.ly/classcomputer2019

#KelasKomputerKuantan
#GuruKomputerDatangRumah #KelasOnlinePJJTurutDisediakan

www.komputerkuantan.com

InsyaAllah cikguCA akan memberikan servis yang terbaik buat semua peserta cikguCA selagi diberi kudrat & kesihatan. Terima kasih yang ikuti servis Kelas Komputer Personal anda HEBAT! 

Pengambilan Januari 2020 kini di buka ya! Jom jadi insan berkemahiran 💖

Mempelajari Format Minit Mesyuarat

Update : 29 Disember 2019 | Ahad


Alhamdulillah selesai sesi pagi bersama Atikah di IM8 untuk program pertama MS Word (sesi 5). Peserta ini pekerja disektor kerajaan. 🏢
.
Alhamdulillah selesai sesi petang bersama Norma & Hajar untuk pakej Berkumpulan (2 peserta) di Indera Mahkota 2 untuk program tunggal MS Excel (Sesi ke-2).
.
Psst! Telah membantu hampir 100 orang mahir komputer sepanjang 4 tahun Sepenuh Masa Mengajar ke rumah / Pejabat.

Pertanyaan klik wasap : bit.ly/classcomputer2019

#KelasKomputerKuantan
#GuruKomputerDatangRumah #KelasOnlinePJJTurutDisediakan

www.komputerkuantan.com

InsyaAllah cikguCA akan memberikan servis yang terbaik buat semua peserta cikguCA selagi diberi kudrat & kesihatan. Terima kasih yang ikuti servis Kelas Komputer Personal anda HEBAT! 

Pengambilan Januari 2020 kini di buka ya! Jom jadi insan berkemahiran 💖

Berjaya Tamat Program Excel

Update : 27 Disember 2019 | Jumaat


Alhamdulillah selesai sesi pagi bersama Imani di Balok untuk program tunggal MS Excel (sesi 5). Peserta ini telah bekerja di bahagian pejabat 🏢

Alhamdulillah selesai sesi petang bersama Ayu di  untuk program pertama MS Word (sesi 5). Peserta ini belajar untuk tambah ilmu untuk kerja pejabat kelak.
.
.
Psst! Telah membantu hampir 100 orang mahir komputer sepanjang 4 tahun Sepenuh Masa Mengajar ke rumah / Pejabat.

Pertanyaan klik wasap : bit.ly/classcomputer2019

#KelasKomputerKuantan
#GuruKomputerDatangRumah #KelasOnlinePJJTurutDisediakan

www.komputerkuantan.com

InsyaAllah cikguCA akan memberikan servis yang terbaik buat semua peserta cikguCA selagi diberi kudrat & kesihatan. Terima kasih yang ikuti servis Kelas Komputer Personal anda HEBAT! 

Pengambilan Januari 2020 kinj di buka ya! Jom jadi insan berkemahiran 💖

Lebih Mahir Menggunakan Ms PowerPoint

Update : 23 Disember 2019 | Isnin


Alhamdulillah selesai sesi pagi bersama Arif di Taman Tas untuk program pertama MS PowerPoint (sesi 3). Peserta ini Lepasan Universiti 🎓
.
.
Psst! Telah membantu hampir 100 orang mahir komputer sepanjang 4 tahun Sepenuh Masa Mengajar ke rumah / Pejabat.

Pertanyaan klik wasap : bit.ly/classcomputer2019

#KelasKomputerKuantan
#GuruKomputerDatangRumah #KelasOnlinePJJTurutDisediakan

www.komputerkuantan.com

InsyaAllah cikguCA akan memberikan servis yang terbaik buat semua peserta cikguCA selagi diberi kudrat & kesihatan. Terima kasih yang ikuti servis Kelas Komputer Personal anda HEBAT! 

Pengambilan Januari 2020 kini di buka ya! Jom jadi insan berkemahiran 💖

Kemahiran Perlu Lebih Praktikal

Update : 22 Disember 2019 | Ahad


Alhamdulillah selesai sesi pagi bersama Puan Hayati di Padang Lalang untuk program pertama MS Word (sesi 3). Peserta ini pekerja disektor kerajaan.
.
.
Psst! Telah membantu hampir 100 orang mahir komputer sepanjang 4 tahun Sepenuh Masa Mengajar ke rumah / Pejabat.

Pertanyaan klik wasap : bit.ly/classcomputer2019

#KelasKomputerKuantan
#GuruKomputerDatangRumah #KelasOnlinePJJTurutDisediakan

www.komputerkuantan.com

InsyaAllah cikguCA akan memberikan servis yang terbaik buat semua peserta cikguCA selagi diberi kudrat & kesihatan. Terima kasih yang ikuti servis Kelas Komputer Personal anda HEBAT!

Pengambilan Januari 2019 di buka ya! Jom jadi insan berkemahiran 💖

22 December, 2019

Mudah Terima Ilmu Kemahiran

Update : 20 Disember 2019 | Jumaat


Alhamdulillah selesai sesi pagi bersama Imani di Balok untuk program tunggal MS Excel (sesi 4). Peserta ini telah bekerja di bahagian pejabat 🏢
.
.
Psst! Telah membantu hampir 100 orang mahir komputer sepanjang 4 tahun Sepenuh Masa Mengajar ke rumah / Pejabat.

Pertanyaan klik wasap : bit.ly/classcomputer2019

#KelasKomputerKuantan
#GuruKomputerDatangRumah #KelasOnlinePJJTurutDisediakan

www.komputerkuantan.com

InsyaAllah cikguCA akan memberikan servis yang terbaik buat semua peserta cikguCA selagi diberi kudrat & kesihatan. Terima kasih yang ikuti servis Kelas Komputer Personal anda HEBAT! 

Pengambilan Januari 2020 di buka ya! Jom jadi insan berkemahiran 💖

19 December, 2019

Nampak Gambaran Bila Bekerja Nanti

Update : 19 Disember 2019 | Khamis


Alhamdulillah selesai sesi pagi bersama Suhaila di Bukit Istana untuk program pertama MS Word (sesi 5 -Ujian Percubaan). Peserta ini Lepasan Universiti. 🎓
.
.
Psst! Telah membantu hampir 100 orang mahir komputer sepanjang 4 tahun Sepenuh Masa Mengajar ke rumah / Pejabat.

Pertanyaan klik wasap : bit.ly/classcomputer2019

#KelasKomputerKuantan
#GuruKomputerDatangRumah #KelasOnlinePJJTurutDisediakan

www.komputerkuantan.com

InsyaAllah cikguCA akan memberikan servis yang terbaik buat semua peserta cikguCA selagi diberi kudrat & kesihatan. Terima kasih yang ikuti servis Kelas Komputer Personal anda HEBAT! 

Pengambilan Januari 2020 di buka ya! Jom jadi insan berkemahiran 💖

Lebih Memahami Skop Kerja Pejabat

Update : 17 Disember 2019 | Selasa


Alhamdulillah selesai sesi pagi bersama Suhaila di Bukit Istana untuk program pertama MS Word (sesi 4). Peserta ini Lepasan Universiti. 🎓

Alhamdulillah selesai sesi pagi bersama Arif di Taman Tas untuk program pertama MS PowerPoint (sesi 3 -Ujian MS Word). Peserta ini Lepasan Universiti 🎓
.
.
Psst! Telah membantu hampir 100 orang mahir komputer sepanjang 4 tahun Sepenuh Masa Mengajar ke rumah / Pejabat.

Pertanyaan klik wasap : bit.ly/classcomputer2019

#KelasKomputerKuantan
#GuruKomputerDatangRumah #KelasOnlinePJJTurutDisediakan

www.komputerkuantan.com

InsyaAllah cikguCA akan memberikan servis yang terbaik buat semua peserta cikguCA selagi diberi kudrat & kesihatan. Terima kasih yang ikuti servis Kelas Komputer Personal anda HEBAT! 

Pengambilan Januari 2020 di buka ya! Jom jadi insan berkemahiran 💖

Seronok Mempelajari Perkara Baru


Update : 16 Disember 2019 | Isnin

Alhamdulillah selesai sesi petang bersama Ayu di  untuk program pertama MS Word (sesi 4). Peserta ini belajar untuk tambah ilmu untuk kerja pejabat kelak.
.
.
Psst! Telah membantu hampir 100 orang mahir komputer sepanjang 4 tahun Sepenuh Masa Mengajar ke rumah / Pejabat.

Pertanyaan klik wasap : bit.ly/classcomputer2019

#KelasKomputerKuantan
#GuruKomputerDatangRumah #KelasOnlinePJJTurutDisediakan

www.komputerkuantan.com

InsyaAllah cikguCA akan memberikan servis yang terbaik buat semua peserta cikguCA selagi diberi kudrat & kesihatan. Terima kasih yang ikuti servis Kelas Komputer Personal anda HEBAT! 

Pengambilan Januari 2020 di buka ya! Jom jadi insan berkemahiran 💖

16 December, 2019

Sijil Komputer



Haa.. Apabila Cikgu Adawiah dah mulai berbunyik siap laa uolss hahaha
Lepas 1 @ 2 tahun tidak sambung takde masalah cuma mesej balik cikgu untuk alamat terkini & number terkini untuk pengeposan Sijil Komputer.. Malas nak simpan rekod Lama² kalau kene dek banjir besar rosak semuaa kan naya 😭😭
Sama ada nak @ tak sijil tu terpulang pada uols sbb uols belajar bayar mahal² sejam RM25 kan haa melainkan cikgu sendiri tamatkan pembelajaran atas sebab tak boleh nak teruskan faktor kuasa mengingat/kesihatan. Memang ada kes macam ni cikgu yg kata x perlu teruskan sbb belajar x boleh nak ingat camno nak gi next program..

14 December, 2019

Tamat Dengan Jaya Pakej Pekerja Mahir

Update : 13 Disember 2019 | Jumaat


Alhamdulillah selesai sesi pagi bersama Imani di Balok untuk program tunggal MS Excel (sesi 3). Peserta ini telah bekerja di bahagian pejabat 🏢

Alhamdulillah selesai sesi petang bersama Fatihah di Indera Mahkota 8 untuk Ujian Menaip + Ujian PowerPoint + Ujian Excel (sesi tambahan akhir). Peserta ini bercuti semester di Kolej N9.🎓.
.
Psst! Telah membantu hampir 100 orang mahir komputer sepanjang 4 tahun Sepenuh Masa Mengajar ke rumah / Pejabat.

Pertanyaan klik wasap : bit.ly/classcomputer2019

#KelasKomputerKuantan
#GuruKomputerDatangRumah #KelasOnlinePJJTurutDisediakan

www.komputerkuantan.com

InsyaAllah cikguCA akan memberikan servis yang terbaik buat semua peserta cikguCA selagi diberi kudrat & kesihatan. Terima kasih yang ikuti servis Kelas Komputer Personal anda HEBAT! 

Pengambilan Januari 2020 di buka ya! Jom jadi insan berkemahiran 💖

Nampak Kegunaan Kemahiran Komputer

Update : 11 Disember 2019 | Rabu


Alhamdulillah selesai sesi pagi bersama Arif di Taman Tas untuk program pertama MS PowerPoint (sesi 2). Peserta ini Lepasan Universiti 🎓

Alhamdulillah selesai sesi petang bersama Ayu di  untuk program pertama MS Word (sesi 3). Peserta ini belajar untuk tambah ilmu untuk kerja pejabat kelak.
.
.
Psst! Telah membantu hampir 100 orang mahir komputer sepanjang 4 tahun Sepenuh Masa Mengajar ke rumah / Pejabat.

Pertanyaan klik wasap : bit.ly/classcomputer2019

#KelasKomputerKuantan
#GuruKomputerDatangRumah #KelasOnlinePJJTurutDisediakan

www.komputerkuantan.com

InsyaAllah cikguCA akan memberikan servis yang terbaik buat semua peserta cikguCA selagi diberi kudrat & kesihatan. Terima kasih yang ikuti servis Kelas Komputer Personal anda HEBAT! 

Pengambilan Januari 2020 di buka ya! Jom jadi insan berkemahiran 💖

Gembira Dapat Mempelajari Perkara Baru

Update : 10 Disember 2019 | Selasa


Alhamdulillah selesai sesi pagi bersama Suhaila di Taman Impian untuk program pertama MS Word (sesi 3). Peserta ini Lepasan Universiti. 🎓

Alhamdulillah selesai sesi petang bersama Syauqina di Sungai Isap Damai bagi program MS Word untuk sesi yang ke-8 (Akhir).
.
.
Psst! Telah membantu hampir 100 orang mahir komputer sepanjang 4 tahun Sepenuh Masa Mengajar ke rumah / Pejabat.

Pertanyaan klik wasap : bit.ly/classcomputer2019

#KelasKomputerKuantan
#GuruKomputerDatangRumah #KelasOnlinePJJTurutDisediakan

www.komputerkuantan.com

InsyaAllah cikguCA akan memberikan servis yang terbaik buat semua peserta cikguCA selagi diberi kudrat & kesihatan. Terima kasih yang ikuti servis Kelas Komputer Personal anda HEBAT!

Pengambilan Januari 2020 di buka ya! Jom jadi insan berkemahiran 💖

Lulus Ujian Percubaan Komputer

Update : 09 Disember 2019 | Isnin


Alhamdulillah selesai sesi pagi bersama Arif di Taman Tas untuk program pertama MS PowerPoint (sesi 1). Peserta ini Lepasan Universiti 🎓

Alhamdulillah selesai sesi petang bersama Ayu di  untuk program pertama MS Word (sesi 2). Peserta ini belajar untuk tambah ilmu untuk kerja pejabat kelak.
.
.
Psst! Telah membantu hampir 100 orang mahir komputer sepanjang 4 tahun Sepenuh Masa Mengajar ke rumah / Pejabat.

Pertanyaan klik wasap : bit.ly/classcomputer2019

#KelasKomputerKuantan
#GuruKomputerDatangRumah #KelasOnlinePJJTurutDisediakan

www.komputerkuantan.com

InsyaAllah cikguCA akan memberikan servis yang terbaik buat semua peserta cikguCA selagi diberi kudrat & kesihatan. Terima kasih yang ikuti servis Kelas Komputer Personal anda HEBAT! 

Pengambilan Januari 2020 di buka ya! Jom jadi insan berkemahiran 💖

Seronok Dapat Ilmu Kemahiran

Update : 08 Disember 2019 | Ahad


Alhamdulillah selesai sesi petang bersama Fatihah di Taman Tas untuk program ketiga MS Excel (sesi tambahan 3). Peserta ini bercuti semester di Kolej N9.🎓

Alhamdulillah selesai sesi petang bersama Norma & Hajar untuk pakej Berkumpulan (2 peserta) di Indera Mahkota 2 untuk program tunggal MS Excel.
.
.
Psst! Telah membantu hampir 100 orang mahir komputer sepanjang 4 tahun Sepenuh Masa Mengajar ke rumah / Pejabat.

Pertanyaan klik wasap : bit.ly/classcomputer2019

#KelasKomputerKuantan
#GuruKomputerDatangRumah #KelasOnlinePJJTurutDisediakan

www.komputerkuantan.com

InsyaAllah cikguCA akan memberikan servis yang terbaik buat semua peserta cikguCA selagi diberi kudrat & kesihatan. Terima kasih yang ikuti servis Kelas Komputer Personal anda HEBAT! 

Pengambilan Januari 2020 di buka ya! Jom jadi insan berkemahiran 💖

Semangat Belajar Komputer

Update : 06 Disember 2019 | Jumaat


Alhamdulillah selesai sesi pagi bersama Imani di Balok untuk program tunggal MS Excel (sesi 2). Peserta ini telah bekerja di bahagian pejabat 🏢

Alhamdulillah selesai sesi petang bersama Ayu di  untuk program pertama MS Word (sesi 1). Peserta ini belajar untuk tambah ilmu untuk kerja pejabat kelak.
.
.
Psst! Telah membantu hampir 100 orang mahir komputer sepanjang 4 tahun Sepenuh Masa Mengajar ke rumah / Pejabat.

Pertanyaan klik wasap : bit.ly/classcomputer2019

#KelasKomputerKuantan
#GuruKomputerDatangRumah #KelasOnlinePJJTurutDisediakan

www.komputerkuantan.com

InsyaAllah cikguCA akan memberikan servis yang terbaik buat semua peserta cikguCA selagi diberi kudrat & kesihatan. Terima kasih yang ikuti servis Kelas Komputer Personal anda HEBAT! 

Pengambilan Januari 2020 di buka ya! Jom jadi insan berkemahiran 💖

13 December, 2019

Lebih Berkemahiran Menggunakan Program

Update : 02 Disember 2019 | Isnin


Alhamdulillah selesai sesi pagi bersama Arif di Taman Tas untuk program pertama MS Word (sesi 5). Peserta ini Lepasan Universiti 🎓

Alhamdulillah selesai sesi petang bersama Fatihah di Taman Tas untuk program MS Excel (sesi tambahan 2). Peserta ini bercuti semester di Kolej N9.🎓
.
.
Psst! Telah membantu hampir 100 orang mahir komputer sepanjang 4 tahun Sepenuh Masa Mengajar ke rumah / Pejabat.

Pertanyaan klik wasap : bit.ly/classcomputer2019

#KelasKomputerKuantan
#GuruKomputerDatangRumah #KelasOnlinePJJTurutDisediakan

www.komputerkuantan.com

Pengambilan Januari 2020 di buka ya! Jom jadi insan berkemahiran 💖

10 December, 2019

Tahniah! Anda Selangkah Berkemahiran




01 December, 2019

Sempena Dec Promo Kelas By Group



Terima kasih Puan Liza buat bayaran untuk 2 orang adiknya turut serta mengikuti kelas Disember 2019 untuk Pakej Berkumpulan untuk penjimatan RM200 untuk dua peserta. Anda bila lagi? Jom belajar tingkatkan kemahiran. Anda selangkah pekerja pejabat.
.
Sertai kami kelas 1-to-1 bersama Cikgu Adawiah. WhatsApp sahaja nanti Cikgu CA sendiri yang akan hubungi anda terangkan detail bagaimana kursus ini dijalankan.
.
Pertanyaan klik wasap : bit.ly/classcomputer2019 @ Taman Tas, Kuantan

Tahniah!  Hari ni cikguCA perkenalkan by group terus submit buat bayaran. Allahu! Rezeki tak Salah alamat!

Tahniah Mendaftar Disember 2019



Terima kasih Puan Nik Hasni & Cik Imani turut serta mengikuti kelas Nov/Disember 2019. Anda bila lagi? Jom belajar tingkatkan kemahiran. Anda selangkah pekerja pejabat.
.
Sertai kami kelas 1-to-1 bersama Cikgu Adawiah. WhatsApp sahaja nanti Cikgu CA sendiri yang akan hubungi anda terangkan detail bagaimana kursus ini dijalankan.
.
Pertanyaan klik wasap : bit.ly/classcomputer2019