Pakej Sekolah SRK SMK

Update : 17hb Mei 2022

Kami menyediakan kursus yang sesuai untuk pelajar sekolah mengetahui serba sedikit ilmu tentang IT iaitu Peringkat Asas cara menggunakan program MS Word & MS PowerPoint. Bayaran adalah seperti berikut untuk kelas bersemuka dengan kelas Online :
Untuk Class Online Zoom segala bahan belajar akan diemel pada penjaga pelajar untuk memudahkan pembelajaran di jalankan. Paling menarik pelajar tidak perlu menaip sebarang teks latihan (akan diberikan di dalam Emel) hanya ikut apa yang Cikgu Adawiah ajar (lihat di bawah). Pelajar hanya membuka perisian Word @ PowerPoint 2016 & ke atas ya! Untuk class Offline & Online hanya kami caj bayaran perjam RM20/jam khas untuk pelajar sekolah.


Sekiranya berminat untuk ikuti WhatsApp Admin : Cikgu Adawiah (011-1538 7966). Hanya nombor ini sahaja anda perlu hubungi selain nombor ini admin Class Komputer tidak akan bertanggungjawab jika anda telah membuat sejumlah bayaran seperti di atas. Ini kerana Scammer berleluasa kini. Untuk megetahui kuliah/masa kekosongan. Sekiranya bayaran telah di buat admin akan menghantar bahan belajar. 

Cikgu Adawiah bertanggung jawab melatih pelajar sekolah rendah, pelajar sekolah menengah, bakal pekerja pejabat, pekerja pejabat sehinggalah ke majikan yang memerlukan ilmu kemahiran berkaitan MS Office. Modul di atas khas untuk pelajar sekolah. Untuk modul pekerja/bakal pekerja sangat berbeza modulnya.  

Nak lihat contoh Ebook Pakej SMK ? Klik sini : http://bit.ly/tutorial-asas-sekolah