ACS (CA0231386-W)

Adawiah Creative Solution (CA0231386-W)

Menawarkan Khidmat Pembelajaran MS Office terus ke rumah anda. Pengalaman lebih 10 tahun bersama Institut Perdagangan Munshi melatih lebih 2000 pelajar yang telah berjaya bekerja di sektor kerajaan @ Swasta. Pemilik Blog ini CA Adawiah telah berkhidmat lebih 17 tahun membantu pelajar lepasan SPM hingga ke peringkat Ijazah telah kami latih dengan jayanya. Dengan itu CA menawarkan pembelajaran kelas komputer terus ke rumah pelajar/pejabat. Turut membantu Majikan + Pekerja menyiapkan tugasan berkaitan MS Office.

<< Modul MS Office ini diguna pakai sejak 1986 oleh >>


PENGENALAN Institut Perdagangan Munshi (IPM) adalah yang PERTAMA di Pantai Timur menawarkan Kursus Kemahiran Pejabat SEJAK 1986 hingga November 2015 di Taman Guru, Kuantan. Dahulu menyediakan Latihan Kemahiran & Terus Bekerja di bidang Pengurusan Pejabat dan Kesetiausahaan sehingga Nov 2015. Berdaftar dengan Jabatan Pelajaran Negeri Pahang. Kini bertukar kursus keagamaan dengan nama Pengajian Agama Nassyiruddin (Separuh Masa) kelolaan Haji Nasir Yaakob.

MATLAMAT ACS


Kami berbesar hati kerana anda telah memilih ACS untuk meneruskan pengajian kursus komputer bagi menimba seberapa banyak ilmu pengetahuan & kemahiran penggunaan komputer di dalam pengurusan pejabat yang diperlukan oleh majikan masa kini. Program yang dikhususkan kepada pelajar untuk menguasai kemahiran Pengurusan Pejabat yang sebenar.

Latihan Kerjaya Aplikasi Komputer ini diperlukan bagi mengisi kekosongan  permohonan Jawatan Kosong Pembantu Tadbir Pekeranian Operasi (P/O) Gred N19 hingga N32. Selain itu juga kami menyediakan servis mengajar ke pejabat secara personal / berkumpulan. Untuk mengetahui bayaran personal / berkumpulan boleh emelkan ke komputerkuantan@gmail.com.
  • Kelas diadakan pada hari biasa @ hujung minggu (tidak bertindih dengan aktiviti persekolahan/urusan pekerjaan).
  • Hubungi kami segera untuk memastikan kekosongan tempat. Kualiti adalah keutamaan kami.
Hubungi Kami :

Adawiah Creative Solution 011- 1538 7966 (WhatsApp 9 pagi - 11 malam)