MS PowerPoint

Mengandungi 26 halaman padat dengan LANGKAH DEMI LANGKAH MS PowerPoint Perkeranian. Tempoh masa diperlukan hanya 10 jam untuk 10 bab setiap program yang ada. Setiap pembelajaran mengambil masa 5 sesi (1 sesi 2 jam). Pembelajaran ini terdapat dapat 3 CARA : 1) Anda Beli EBOOK sahaja 2) Kelas Offline 3) Kelas Online. Kelas Offline & Online akan diberikan Ebook dengan harga promosi RM 50/satu.

Untuk CARA 1 & 3 bahan belajar akan diberikan di dalam emel anda boleh pilih untuk cetak atau baca di dalam komputer pilihan peserta. Untuk CARA 2 akan diberikan dalam bentuk cetakan.

Bagi pembeli EBOOK (RM90/satu) anda boleh pilih untuk ikuti kelas pilihan bersama Cikgu Adawiah di dalam sesi Zoom dengan bayaran perjam RM20 >> KLIK SINI.

Bagi yang berminat untuk sesi Class personal (1 hingga 2 peserta) di pejabat kami dengan sesi Offline bayaran perjam RM25 >> KLIK SINI.


Jom lihat apa yang anda dapat jika dapatkan EBOOK @ ikuti Class Online / Class Offline bersama Cikgu Adawiah sesi Zoom 1-to-1. Jika Class Offline class bersemuka dilokasi 
pilihan peserta.

Sari Kata Permulaan 3
Menyunting Paparan Asal 4
40 Shortcut Papan Kekunci 5
Menambah Shapes 5
Bab 1 : Poster Ringkas 6
Bab 2 : Contoh Iklan 7
Bab 3 : Motivasi Pejabat 8
Bab 4 : Kad Undangan (Landscape) 9
Bab 4 : Kad Undangan (Portrait) 10
Bab 5 : Carta Bar & Line + Table 12
Bab 6 : Carta Organisasi 14
Bab 7 : Carta Aliran 15
Bab 8 : Poster Pejabat (A5) 16
Bab 9 : Risalah + Pelan Lokasi (A5) 17
Tambahan 1 : Ulangkaji 19
Tambahan 2 : Ulangkaji 19
Bab 10 : Asas Presentation 20
Pergerakan Slide Presentation 21
Tambahan I : Sunting Lagu Format Wave 24
Ujian Soalan A (30 Minit) 25
Ujian Soalan B (30 Minit) 25

Di bawah ini disertakan apa yang anda akan dapat jika anda berjaya dapatkan Ebook ini. Selain itu yang paling menarik di dalam sesi pembelajaran ini anda tidak perlu menaip teks untuk mendapatkan format seperti di atas. kami telah sediakan untuk anda bahan belajar di dalam emel nanti. Lihat seperti di bawah :


Untuk meyakinkan anda servis yang kami tawarkan ini jom lihat apa kata pelatih >> KLIK SINI. Matlamat kami "Dari 0 hingga MAHIR"

Apa yang kami berikan khidmat selepas ikuti kelas adalah peserta masih boleh bertanyakan sebarang soalan berkaitan MS Office di WhatsApp Cikgu Adawiah secara peribadi. Pengalaman belajar dengan pengalaman anda bekerja selepas ikuti class juga adalah ilmu baru. Pelajar kami dari tahun kami mula-mula berkursus 2003 hingga sekarang masih berhubung rapat di laman sosial. Sehingga sekarang peserta masih bertanyakan soalan. Cikgu Adawiah tiada masalah untuk membantu dengan tagline "Belajar Sepanjang Hayat" selagi ilmu itu masih melekat di minda cikgu ya!