27 December, 2018

Pamplet Kelas Komputer



Haa pamlet baru siap panas-panas dari oven gitu :)

Pelajar Komputer Sambung Ke IPT



😍 Semalam lepas klas di taman tas masuk kedai makan pelajar nak bergambar dengan kita lah.. Haishh segan ahahaha...πŸ˜‰
.
🌟 Yang tengah tu pelajar komputer Amirah Syafiqah bersama ibunya.. Tengok ibu dia nampakk mudaaa kaan..πŸ‘€
.
πŸ’ž Pelajar ini menyambung kursus di UKM Bangi kebetulan semalam dia nak naik bas singgah makan dulu cikgunya nak beli makanan di sapa pelajar terkejut jugak laa sebab di minda ingat makan jer he..he.. πŸ˜†
.
Respon Syafiqah tentang apa yang dia belajar komputer banyak membantu dia membuat assignment. Alhamdulillah happy mendengarnya 😘😘

23 December, 2018

Mahir Selepas Belajar Komputer


Update :  16 Disember 2018 | Ahad
.
.
Alhamdulillah selesai kelas sesi pagi di Indera Sempurna bersama Azmina untuk program MS Excel untuk kali ke-18 Ujian Akhir Excel + Ujian kepantasan menaip + ulangan MS Word. Alhamdulillah peserta ini berjaya tamat untuk Pakej Pekerja Mahir. Bakal menerima Sijil Komputer pada awal Januari 2019.
.
.
#KelasKomputerPersonal #MSOffice #MobileClassComputer with Cikgu Adawiah
.
🌟 www.komputerkuantan.com 🌟

19 December, 2018

Temuduga Terus Dapat Kerja


🌟🌟 Testimoni Peserta Kursus πŸ’¨πŸ’¨
.
Happy dapat testimoni seterusnya dari peserta kursus Aisyah dari Batu 5. Peserta ini telah mempelajari program dengan baik serta dapat menyelesaikan kerja² pejabat yang diperlukan dengan segera untuk Program Word, PowerPoint & Excel. Berjaya tamat keseluruhan program MS Office Pakej Pekerja Mahir.
.
🌟 www.komputerkuantan.com 🌟
.
#kelaskomputerdikuantan #privateclass #belajarsampaipandai #Kuantan

Pengambilan Januari 2019 kini di buka ! WhatsApp : 011-1337 6462

Lega Kini Lebih Berkemahiran



🌟🌟 Testimoni Peserta Kursus πŸ’¨πŸ’¨
.
Happy dapat testimoni seterusnya dari peserta kursus Insyirah dari Balok. Peserta ini telah mempelajari program dengan baik serta dapat menyelesaikan kerja² pejabat yang diperlukan dengan segera untuk Program Word, PowerPoint & Excel. Berjaya tamat keseluruhan program MS Office Pakej Pekerja Mahir.
.
🌟 www.komputerkuantan.com 🌟
.
#kelaskomputerdikuantan #privateclass #belajarsampaipandai #Kuantan

Pengambilan Januari 2019 kini di buka ! WhatsApp : 011-1337 6462

18 December, 2018

Rebut Peluang Untuk Belajar Komputer



Sedang sibuk edit Nota komputer untuk Nota Khas Presentation Sekolah Menengah. Terima bayaran dari pelajar untuk kelas Sabtu ini.

Terima kasih kerana percaya Kelas Komputer Kuantan & Cikgu Adawiah untuk melatih dari Zero hingga Mahir.

Bukan tugas yang mudah untuk memberi tunjuk ajar pengalaman saya mengajar di IPM Munshi selama 10 tahun InsyaAllah dapat membantu. Ilmu milik Allah saya cuma sampaikan sahaja πŸ˜‰πŸ˜‰

Nota Khas Sekolah Menengah


🌟🌟Pagi ini nak kene siapkan Nota komputer untuk nota tambahan. Mak pelajar nak minta anak dia di ajar presentation untuk anak sekolah menengah. Ingatkan x perlu masukkan rupe²nya harus ada πŸ’žπŸ’ž

πŸ’žπŸ’ž Baik cikgu komputer Cikgu Adawiah menurut perintah πŸ˜†πŸ˜†

#GuruKomputerPersonal
#KualitiLebihPentingDariKuantiti
#BelajarSampaiPandai
#80PeratusMahirKaedahPersonal

17 December, 2018

Tugas Pejabat Kini Lebih Mudah


🌟🌟 Testimoni Peserta Kursus πŸ’¨πŸ’¨
.
Happy dapat testimoni seterusnya dari peserta kursus Puan Janah dari Kempadang. Peserta ini telah mempelajari program dengan baik serta dapat menyelesaikan kerja² pejabat yang diperlukan dengan segera untuk Program Word & Excel.
.
🌟 www.komputerkuantan.com 🌟
.
#kelaskomputerdikuantan #privateclass #belajarsampaipandai #Kuantan

Pengambilan Januari 2019 kini di buka ! WhatsApp : 011-1337 6462

Banyak Tugas Pejabat Selesai


🌟🌟 Testimoni Peserta Kursus πŸ’¨πŸ’¨
.
Happy dapat testimoni dari peserta kursus Siti Hajar dari Pej Menteri Besar Kuantan bekas model sambilan. Peserta ini telah mempelajari program dengan baik serta dapat menyiapkan kerja² berkaitan yg diberikan majikan.
.
🌟 www.komputerkuantan.com 🌟
.
#kelaskomputerdikuantan #privateclass #belajarsampaipandai #Kuantan

Pengambilan Januari 2019 kini di buka ! WhatsApp : 011-1337 6462

Rajin Belajar Cepat Berkemahiran Komputer


🌟🌟 Testimoni Peserta Kursus πŸ’¨πŸ’¨
.
Happy dapat testimoni dari peserta kursus Shahirah dari Taman Sri Teruntum, Kuantan. Peserta ini telah mempelajari MS Word & MS Excel dengan baik serta rajin mengulangkaji semasa berkursus.
.
🌟 www.komputerkuantan.com 🌟
.
#kelaskomputerdikuantan #privateclass #belajarsampaipandai #Kuantan

Pengambilan Januari 2019 kini di buka ! WhatsApp : 011-1337 6462

06 December, 2018

Minat Dipupuk Sedikit Demi Sedikit


Update : 06 Disember 2018 | Khamis
.
.
Alhamdulillah selesai kelas sesi pagi di SIP 107 bersama Asma untuk program MS Word untuk kali kedua mempelajari Asas Word. Mempelajari format Home | Insert | Page Layout.

#KelasKomputerPersonal #MSOffice #MobileClassComputer with Cikgu Adawiah

Mohon Jawatan Kosong Tiada Sijil Komputer


Update : 05 Disember 2018 | Rabu
.
.
Alhamdulillah selesai kelas sesi pertama waktu petang di Indera Mahkota 8/34 bersama Asmieda untuk program MS Word untuk kali pertama mempelajari Asas Word. Paling penting di ajar menaip menggunakan 10-10 jari.

Peserta ini memberitahu punca dia ikuti kelas personal bila ada temuduga nak ada Sijil Komputer dia gagal sediakan. Pihak penemuduga meminta dia mempelajari komputer serta kumpul kemahuran terlebih dahulu.eserta ini memberitahu punca dia ikuti kelas personal bila ada temuduga nak ada Sijil Komputer dia gagal sediakan. Pihak penemuduga meminta dia mempelajari komputer serta kumpul kemahiran terlebih dahulu.

#KelasKomputerPersonal #MSOffice #MobileClassComputer with Cikgu Adawiah

02 December, 2018

Pengambilan Disember 2018

[Syarat Ikuti Kelas Komputer]
.
Berhenti salahkan diri sendiri mengapa dari dulu tidak belajar komputer walaupun umur makin meningkat.
.
Anda perlu memenuhi syarat-syarat tertentu sebelum dibenarkan untuk mengikuti servis komputer Pengurusan Pejabat bersama kami :
.
☆ Lepasan SPM
☆ Berusia 18 tahun hingga 45 tahun ☆ Berminat untuk dalami MS Office
.
Dapatkan nilaian yang dipelajari selama 3 tahun ini hanya dalam masa 3 bulan sahaja. Pengambilan DISEMBER 2018 kini dibuka!
.
Tempah sekarang untuk kemasukan. Hanya 10 peserta sahaja di terima. Jika penuh anda perlu tunggu sesi seterusnya ya!