30 October, 2018

Buku Cara Cepat Mahir

[Buku Komputer Di Pasaran Tidak Menepati Kegunaan Pejabat?]


Ini adalah cara paling mudah untuk lebih berkemahiran tanpa perlu membeli buku program komputer di pasaran yang kadang kala terlalu short-cut serta sukar difahami. Buku rujukan komputer kami mempunya langkah demi langkah serta lebih teliti dan telah terjual lebih 2,000 naskah sejak 2012 serta diguna pakai oleh pelajar IPM Munshi hasil kajian Cikgu Adawiah selama 10 tahun berkhidmat di IPM Munshi.

Teruskan bacaan dan saya tunjukkan jalan keluar bagi masalah tidak mahir komputer yang dihadapi. Orang berjaya ialah orang yang cepat menghidu dan merebut peluang yang ada.

Matlamat kami adalah untuk membantu menyelesaikan masalah yang telah menghantui anda sekian lama iaitu untuk memberikan servis mengajar terus ke pintu pejabat anda. Servis seumpama ini jarang-jarang ada kerana kebiasaan dilakukan secara berkumpulan (10 peserta).

#CAAdawiah #KelasKomputer #Kuantan #ServisMengajarPersonal #ServisMengajarBerkumpulan #KelasOnline #KelasOffline #MSOffice

www.fb.com/komputerkuantandotcom

Servis Mengajar Personal

Servis ini hanya untuk individu yang serius untuk mendalami kelas komputer dalam tempoh 10 – 15 sesi. Sekiranya anda ingin berkemahiran dengan cepat dan taknak ikut format, servis yang kami sediakan ini bukan untuk anda. Berhenti salahkan diri sendiri mengapa dari dulu tidak belajar komputer walaupun umur makin meningkat.

Jangan anggap servis kami sama dengan servis dari kolej/institusi lain. Tidak sama langsung kami beri lebih lagi terutama format yang di ajar lebih terperinci dan mendalam serta tambahan cara guna Emel & Guna WhatsApp Web (kelas tambahan online).

#CAAdawiah #KelasKomputer #Kuantan #ServisMengajarPersonal #ServisMengajarBerkumpulan #KelasOnline #KelasOffline #MSOffice

www.fb.com/komputerkuantandotcom

Jaminan Selepas Tamat Kursus

Selepas tamat kursus kami masih memberikan servis berterusan sekiranya peserta kami mengalami permasalahan semasa menggunakan program MS Office. Itu janji kami terbukti ramai yang menghubungi kami kembali untuk permasalahan berkaitan format yang dipelajari.

Kami tiada masalah untuk memberi khidmat kepada peserta yang kami hargai kerana pernah mengikuti servis kami. Jadi sekarang anda dah faham kan kenapa ramai sangat sukakan servis mengajar komputer personal kami.

Saya sendiri akan memberikan servis percuma selama 2 sesi kepada anda jika masalah timbul selepas mengikuti 5 sesi pembelajaran personal bersama kami.

Sekiranya anda ada pertanyaan yang ingin dikemukakan boleh WhatsApp kepada kami bila-bila masa mengikut kelapangan anda. ingat nombor ini 011 – 1337 6462.

#CAAdawiah #KelasKomputer #Kuantan #ServisMengajarPersonal #ServisMengajarBerkumpulan #KelasOnline #KelasOffline #MSOffice

Gambar Contoh Pekerja Pejabat Sumber : Google


27 October, 2018

Nota Rujukan MS Office


Tak perlu membeli buku rujukan di pasaran untuk berbelanja lebih. Ebook kami mempunyai kualiti yang setanding dengan buku rujukan komputer terkenal pada harga yang jauh lebih berpatutan malah lebih mudah difahami kerana kami menggunakan teknik “Cara Cepat Mahir MS Offce”.

Nak tahu harga Ebook bagi yang tidak dapat hadiri kelas secara individu boleh WA : 011-1337 6462.

#CAAdawiah #KelasKomputer #Kuantan #ServisMengajarPersonal #ServisMengajarBerkumpulan #KelasOnline #KelasOffline #MSOffice

www.komputerkuantan.com

24 October, 2018

Penyelesaian Tugas Pejabat Anda


Ramai tercari-cari guru peribadi untuk belajar key-in rekod dalam Excel, create invois dalam kiraan GST, format minit mesyuarat tetapi tiada yang sudi membantu rakan pula acah-acah nak bantu. Rakan pula kata kalau bantu siapkan kerja orang kerja kita tak siap kan?

Apakah penyelesaikan tugas-tugasan kita yang menimbun itu? Runsing dengan perkara yang membabitkan tugas di pejabat?

Kami sedia ke pejabat anda & membantu menyelesaikan format dengan cepat, mudah faham serta mengurangkan beban tugas pejabat anda. hubungi kami segera  01113376462. Penyertaan akan didahulukan mengikut yang terawal menghubungi kami.

Perlukan lebih maklumat? Klik di sini untuk lebih info di www.komputerkuantan.com

#CAAdawiah #KelasKomputer #Kuantan #ServisMengajarPersonal #ServisMengajarBerkumpulan #KelasOnline #KelasOffline #MSOffice

www.komputerkuantan.com

Gambar : Sumber Google

Sijil Kemahiran Pejabat


Ingin dapatkan Sijil Komputer MS Office Penggunaan Pejabat ?

Tercari-cari kelas komputer untuk wanita ?

Sedang bekerja / praktikal tetapi tidak mahir untuk tugasan di komputer ?

Anda tidak mahir menggunakan Format-format MS Office seperti MS Word, MS PowerPoint, MS Excel & MS Access? Kami sedia melatih anda secara personal !

“Selepas berkursus saya mahir membuat pembentangan yang diperlukan majikan - Sharmimi”

Kelebihan mengikuti pembelajaran secara personal : Buku rujukan “Cara Cepat Mahir” disediakan mengikut program MS Office.

Jangan berlengah dapatkan DISKAUN 10% bagi 10 yang terawal!

CARA MENDAFTAR KURSUS

WhatsApp Taip “Saya Berminat” hantar ke : 011 – 1337 6462

23 October, 2018

Anda telah tamat SPM/ IPTA / IPTS?



Tak tahu macam mana nak cari kerja dengan tiada Sijil Komputer?

Ingin Belajar untuk Bulan November 2018?

Kini tiba masanya anda bertindak dengan mempelajari kemahiran yang diperlukan oleh majikan selain anda mempunyai Sijil SPM/Diploma / Ijazah.

Untuk pengetahuan anda : Kepantasan menggunakan komputer amat diperlukan masakini. 80% tugasan di pejabat menggunakan komputer. Kepantasan sebagai seorang pekerja anda sering melihat iklan jawatan kosong memerlukan kepantasan Taipskrip (naskah bercetak) & Manuskrip (naskah bertulis) dalam kiraan p.s.m bukan?

Mahu Kami Bantu Anda!

WhatsApp kami segera supaya kami dapat membantu menyelesaikan permasalahan anda!


22 October, 2018

Jawatan Kosong Kerja Pejabat


Admin ternampak borang permohonan KERJA. Ruangan kemahiran Komputer nak ada ASAS & PERTENGAHAN serta kemahiran menaip P.S.M (perkataan seminit) haa di kelas personal memang kita latih ke arah Office.
.
[ Lihat gambar contoh yang Admin lampirkan di post ini link penuh : http://bit.ly/contohborangmenaip ]
.

14 October, 2018

Kelas Peribadi Komputer

[TERBUKA KEPADA WANITA SAHAJA]
PELAJAR LEPASAN SPM YANG CEKAP GUNA MS OFFICE MUDAH DITERIMA BEKERJA OLEH BANYAK SYARIKAT DI KUANTAN!


Kini Adawiah Creative Solution (ACS) membuka peluang kepada pelajar lepasan SPM untuk mengikuti kursus MS Office secara persendirian bersama Cikgu CA supaya bila diterima bekerja nanti anda dapat menguruskan rekod dan dokumen pejabat dengan teliti dan lebih cekap.
Pada kali ni peserta kursus akan didedahkan dengan "Teknik Cara Cepat Kuasai MS Office" dalam masa 30 jam supaya cepat paham dan mudah dipraktikkan. Lebih 80% peserta mahir menggunakan MS Office selepas mengikuti kelas Cikgu CA.

"Sebelum saya mengikuti kursus Komputer bersama cikgu CA, saya hanya mengetahui asas untuk Program MS Office. Sewaktu saya belajar di SM Teknik Vokasional & UiTM, saya tidak terlalu didedahkan dengan program Office. Program pilihan MS Excel banyak pengetahuan telah saya perolehi kerana saya didedahkan dengan secara terperinci oleh Tenaga Pengajar komputer." -Ruby

" Mula-mula saya takut juga untuk belajar personal ni sebab takut tak dapat tangkap apa yang cikgu ajar ternyata meleset sekali. Cikgunya yang sporting dan chill semasa mengajar membuatkan saya tidak kekok semasa belajar dan bertanya soalan yang saya tidak faham format belajar." - Kam
Apa kelebihan yang anda akan dapat bila mengikuti kursus MS Office bersama Cikgu CA⤵️

✅ Lebih mudah paham apa yang dipelajari sesuatu yang baru. Buku Rujukan disediakan untuk 4 program MS Office.
✅ Bebas bertanya soalan terus kepada cikgu (1-to-1).
✅ Mengulangkaji di rumah dengan bantuan WhatsApp bersama cikgu. Hanya sediakan Laptop sahaja.
✅ Masa belajar 1 sesi hanya 2 jam (1 sesi 1 peserta sahaja).
✅ Sijil kemahiran akan dikeluarkan kepada peserta yang layak (mengikut Program).
✅ Dilatih oleh Cikgu Komputer yang berpengalaman selama 10 tahun di IPM Munshi.
Sekarang ni dah takde alasan malas lagi nak pergi kelas untuk belajar MS Office sebab Cikgu CA sendiri yang akan datang mengajar di rumah. Jimat masa. Jimat tenaga!

Kalau rasa nak belajar berkumpulan sekali dengan rakan sekerja pon boleh. Cukup 4 orang terus Cikgu CA datang mengajar. Senang kan macam tu?

Cepat grab peluang mudah belajar ni skang. Sebab kat luar sana ramai lagi yang menganggur takde keje sebab takde kemahiran guna MS Office. Belajar cepat dapat kerja pon cepat. Lambat memang rugi tau

Jangan tunggu lagi. Cepat dapatkan Cikgu CA dan tanya macam mana nak register kelas MS Office tu?
Klik link biru kat bawah ni tanya dia sekarang ⬇️


Upadate terkini oleh Cikgu CA Adawiah
di ⇨⇨Kelas Komputer Kuantan ⇦⇦

10 October, 2018

Buntu? Tiada Kemahiran Komputer

ANDA TIDAK MAHIR KOMPUTER? MENYEBABKAN ANDA
TIDAK DITERIMA BEKERJA? KAMI BOLEH BANTU ANDA

Pelajari menggunakan komputer selama 3 bulan dan kami jamin anda mahir menggunakan silibus komputer yang diguna pakai dari IPM Munshi sejak 2005.  Pembelajaran secara personal. CikguCA akan ke rumah anda. Jimat duit minyak kereta kerana Caj ke rumah anda RM 45/bulanan adalah PERCUMA.
Testimoni 1 : “Tiada kemahiran tercari-cari kerja kosong berkaitan komputer, sertelah berkursus saya dapat menguasai untuk buat iklan, pengiraan, pembentangan, cetak sampul surat serta menggunakan format yang tersedia dalam Ms Office. Terima kasih CikguCA kerana mengajar saya tanpa jemu”.

08 October, 2018

Jom Tingkatkan Kemahiran Komputer


 Tidak MAHIR MS Office? 
*Khas Untuk Wanita 18 Tahun ke atas
Mahir Dalam Masa Yang Singkat!
Kelebihan Kelas Personal 1-to-1 :
* Mudah dipraktikan bila-bila masa di rumah
* Masa belajar tidak mengganggu waktu kerja anda
* Nota bercetak diberikan memudahkan ulangkaji

Berminat? Pembelajaran Bulanan Oktober 2018 !
>> WhatsApp kod <Nama Peserta & Lokasi> 
Nota : Berikan kami sebab mengapa anda mahu kami bantu?

p/s : Adawiah Creative Solution menawarkan khidmat pembelajaran Modul MS Office berpengalaman lebih 10 tahun mengajar di IPM Munshi. Pembelajaran kelas bergerak terus ke rumah/pejabat peserta bermula sejak Nov 2015. Tempah tempat segera. Fast Action Fast Result.

01 October, 2018

Cara Tukar Gambar Maybank2u

Mula-mula login seperti biasa akan nampak paparan baru login seperti kebiasaan.