27 December, 2018

Pamplet Kelas Komputer



Haa pamlet baru siap panas-panas dari oven gitu :)

Pelajar Komputer Sambung Ke IPT



😍 Semalam lepas klas di taman tas masuk kedai makan pelajar nak bergambar dengan kita lah.. Haishh segan ahahaha...πŸ˜‰
.
🌟 Yang tengah tu pelajar komputer Amirah Syafiqah bersama ibunya.. Tengok ibu dia nampakk mudaaa kaan..πŸ‘€
.
πŸ’ž Pelajar ini menyambung kursus di UKM Bangi kebetulan semalam dia nak naik bas singgah makan dulu cikgunya nak beli makanan di sapa pelajar terkejut jugak laa sebab di minda ingat makan jer he..he.. πŸ˜†
.
Respon Syafiqah tentang apa yang dia belajar komputer banyak membantu dia membuat assignment. Alhamdulillah happy mendengarnya 😘😘

23 December, 2018

Mahir Selepas Belajar Komputer


Update :  16 Disember 2018 | Ahad
.
.
Alhamdulillah selesai kelas sesi pagi di Indera Sempurna bersama Azmina untuk program MS Excel untuk kali ke-18 Ujian Akhir Excel + Ujian kepantasan menaip + ulangan MS Word. Alhamdulillah peserta ini berjaya tamat untuk Pakej Pekerja Mahir. Bakal menerima Sijil Komputer pada awal Januari 2019.
.
.
#KelasKomputerPersonal #MSOffice #MobileClassComputer with Cikgu Adawiah
.
🌟 www.komputerkuantan.com 🌟

19 December, 2018

Temuduga Terus Dapat Kerja


🌟🌟 Testimoni Peserta Kursus πŸ’¨πŸ’¨
.
Happy dapat testimoni seterusnya dari peserta kursus Aisyah dari Batu 5. Peserta ini telah mempelajari program dengan baik serta dapat menyelesaikan kerja² pejabat yang diperlukan dengan segera untuk Program Word, PowerPoint & Excel. Berjaya tamat keseluruhan program MS Office Pakej Pekerja Mahir.
.
🌟 www.komputerkuantan.com 🌟
.
#kelaskomputerdikuantan #privateclass #belajarsampaipandai #Kuantan

Pengambilan Januari 2019 kini di buka ! WhatsApp : 011-1337 6462

Lega Kini Lebih Berkemahiran



🌟🌟 Testimoni Peserta Kursus πŸ’¨πŸ’¨
.
Happy dapat testimoni seterusnya dari peserta kursus Insyirah dari Balok. Peserta ini telah mempelajari program dengan baik serta dapat menyelesaikan kerja² pejabat yang diperlukan dengan segera untuk Program Word, PowerPoint & Excel. Berjaya tamat keseluruhan program MS Office Pakej Pekerja Mahir.
.
🌟 www.komputerkuantan.com 🌟
.
#kelaskomputerdikuantan #privateclass #belajarsampaipandai #Kuantan

Pengambilan Januari 2019 kini di buka ! WhatsApp : 011-1337 6462

18 December, 2018

Rebut Peluang Untuk Belajar Komputer



Sedang sibuk edit Nota komputer untuk Nota Khas Presentation Sekolah Menengah. Terima bayaran dari pelajar untuk kelas Sabtu ini.

Terima kasih kerana percaya Kelas Komputer Kuantan & Cikgu Adawiah untuk melatih dari Zero hingga Mahir.

Bukan tugas yang mudah untuk memberi tunjuk ajar pengalaman saya mengajar di IPM Munshi selama 10 tahun InsyaAllah dapat membantu. Ilmu milik Allah saya cuma sampaikan sahaja πŸ˜‰πŸ˜‰

Nota Khas Sekolah Menengah


🌟🌟Pagi ini nak kene siapkan Nota komputer untuk nota tambahan. Mak pelajar nak minta anak dia di ajar presentation untuk anak sekolah menengah. Ingatkan x perlu masukkan rupe²nya harus ada πŸ’žπŸ’ž

πŸ’žπŸ’ž Baik cikgu komputer Cikgu Adawiah menurut perintah πŸ˜†πŸ˜†

#GuruKomputerPersonal
#KualitiLebihPentingDariKuantiti
#BelajarSampaiPandai
#80PeratusMahirKaedahPersonal

17 December, 2018

Tugas Pejabat Kini Lebih Mudah


🌟🌟 Testimoni Peserta Kursus πŸ’¨πŸ’¨
.
Happy dapat testimoni seterusnya dari peserta kursus Puan Janah dari Kempadang. Peserta ini telah mempelajari program dengan baik serta dapat menyelesaikan kerja² pejabat yang diperlukan dengan segera untuk Program Word & Excel.
.
🌟 www.komputerkuantan.com 🌟
.
#kelaskomputerdikuantan #privateclass #belajarsampaipandai #Kuantan

Pengambilan Januari 2019 kini di buka ! WhatsApp : 011-1337 6462

Banyak Tugas Pejabat Selesai


🌟🌟 Testimoni Peserta Kursus πŸ’¨πŸ’¨
.
Happy dapat testimoni dari peserta kursus Siti Hajar dari Pej Menteri Besar Kuantan bekas model sambilan. Peserta ini telah mempelajari program dengan baik serta dapat menyiapkan kerja² berkaitan yg diberikan majikan.
.
🌟 www.komputerkuantan.com 🌟
.
#kelaskomputerdikuantan #privateclass #belajarsampaipandai #Kuantan

Pengambilan Januari 2019 kini di buka ! WhatsApp : 011-1337 6462

Rajin Belajar Cepat Berkemahiran Komputer


🌟🌟 Testimoni Peserta Kursus πŸ’¨πŸ’¨
.
Happy dapat testimoni dari peserta kursus Shahirah dari Taman Sri Teruntum, Kuantan. Peserta ini telah mempelajari MS Word & MS Excel dengan baik serta rajin mengulangkaji semasa berkursus.
.
🌟 www.komputerkuantan.com 🌟
.
#kelaskomputerdikuantan #privateclass #belajarsampaipandai #Kuantan

Pengambilan Januari 2019 kini di buka ! WhatsApp : 011-1337 6462

06 December, 2018

Minat Dipupuk Sedikit Demi Sedikit


Update : 06 Disember 2018 | Khamis
.
.
Alhamdulillah selesai kelas sesi pagi di SIP 107 bersama Asma untuk program MS Word untuk kali kedua mempelajari Asas Word. Mempelajari format Home | Insert | Page Layout.

#KelasKomputerPersonal #MSOffice #MobileClassComputer with Cikgu Adawiah

Mohon Jawatan Kosong Tiada Sijil Komputer


Update : 05 Disember 2018 | Rabu
.
.
Alhamdulillah selesai kelas sesi pertama waktu petang di Indera Mahkota 8/34 bersama Asmieda untuk program MS Word untuk kali pertama mempelajari Asas Word. Paling penting di ajar menaip menggunakan 10-10 jari.

Peserta ini memberitahu punca dia ikuti kelas personal bila ada temuduga nak ada Sijil Komputer dia gagal sediakan. Pihak penemuduga meminta dia mempelajari komputer serta kumpul kemahuran terlebih dahulu.eserta ini memberitahu punca dia ikuti kelas personal bila ada temuduga nak ada Sijil Komputer dia gagal sediakan. Pihak penemuduga meminta dia mempelajari komputer serta kumpul kemahiran terlebih dahulu.

#KelasKomputerPersonal #MSOffice #MobileClassComputer with Cikgu Adawiah

02 December, 2018

Pengambilan Disember 2018

[Syarat Ikuti Kelas Komputer]
.
Berhenti salahkan diri sendiri mengapa dari dulu tidak belajar komputer walaupun umur makin meningkat.
.
Anda perlu memenuhi syarat-syarat tertentu sebelum dibenarkan untuk mengikuti servis komputer Pengurusan Pejabat bersama kami :
.
☆ Lepasan SPM
☆ Berusia 18 tahun hingga 45 tahun ☆ Berminat untuk dalami MS Office
.
Dapatkan nilaian yang dipelajari selama 3 tahun ini hanya dalam masa 3 bulan sahaja. Pengambilan DISEMBER 2018 kini dibuka!
.
Tempah sekarang untuk kemasukan. Hanya 10 peserta sahaja di terima. Jika penuh anda perlu tunggu sesi seterusnya ya!


29 November, 2018

Saguhati Perkenalkan Rakan


πŸ’πŸ’Terima kasih kepada pelajar IPMMunshi Md Fariez yang perkenalkan peserta untuk kelas komputer Asmahani untuk kemasukan Disember 2018.. 
Dah 2 peserta diperkenalkan πŸ‘πŸ‘
.
πŸ“· Saguhati dari Cikgu Adawiah aka Rabiah Adawiah πŸ’πŸ’



Seronok Bantu Lebih Ramai Mahir MS Office

Update : 29 November 2018 | Khamis
.
.
Alhamdulillah selesai kelas sesi pagi di Indera Mahkota 8 bersama Fatihah untuk program MS Word untuk kali ke-7 untuk Pra-ujian MS Word.
.
Sesi petang bersama Asma dari SIP 107 untuk MS Word kali pertama.
.
Nak tau belajar apa lagi? lihat link ini : http://bit.ly/wordacs
.
#KelasKomputerPersonal #MSOffice #MobileClassComputer with Cikgu Rabiah Adawiah


Mahir Asas Komputer


Update : 27 November 2018 | Selasa
.
.
Alhamdulillah selesai kelas sesi pagi di Taman SeriKu 39 bersama Hidayati untuk program MS Word untuk kali ketiga mempelajari Pertengahan MS Word (Kaedah Cetakan Mailing Surat & Sampul Surat)

Nak tau belajar apa lagi? lihat link ini : http://bit.ly/wordacs

#KelasKomputerPersonal #MSOffice #MobileClassComputer with Cikgu Rabiah Adawiah

26 November, 2018

Mahir Diri Untuk Sambung Belajar

Update : 24 November 2018 | Sabtu
.
.
Alhamdulillah selesai kelas sesi pagi di Indera Mahkota 8 bersama Fatihah untuk program MS Word untuk kali ke-5. mempelajari sambungan Pertengahan (mempelajari Mailing untuk Access & Excel). Semoga dipermudahkan pelajarku terima ilmu..
.
Aci dop cikgu nak selfie satu kali πŸ˜‰πŸ˜‰
.
Hari Sabtu aura warna merah so merahnya makcik πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
#KelasKomputerPersonal #MSOffice #MobileClassComputer with Cikgu Rabiah Adawiah

Modul Cuti Sekolah (Word & PowerPoint)



🌿🌿 Akhirnya siap 1 modul khas pelajar sekolah hny 6 bab shj .. untuk pelajar sekolah x perlu berat² minda diorang 😍😍


🌿🌿 Akhirnya siap modul kedua khas pelajar sekolah hny 6 bab shj .. untuk pelajar sekolah x perlu berat² minda diorang 😍😍

Ramai sangat bertanya khusus untuk pelajar so Cikgu Adawiah telah create sesuatu untuk pelajar berusia 9 tahun hingga 17 tahun..

Nantikan program Excel pula.. untuk Kelas Komputer Kuantan khususnya 😍😍

23 November, 2018

Modul Cuti Sekolah




Esok dah mula cuti sekolah kan? so CikguCA akan membuat modul khas untuk Cuti Sekolah atas permintaan ramai.

Lihat Modul di atas di dalam video ini ya!

Pelajar² CikguCA mesti pernah lihat gambar itik ni kan?

FB : Kelas Komputer Kuantan

Belajar Santai-santai Dapat Sijil

Update : 22 November 2018 | Khamis
.
.
Alhamdulillah selesai kelas sesi pagi di Indera Mahkota 8 bersama Fatihah untuk program MS Word untuk kali ke-4. mempelajari sambungan Pertengahan (mempelajari Mailing untuk Access & Excel)
.
Nak tau belajar apa lagi? lihat link ini : http://bit.ly/wordacs
.
Gambar ini disnap oleh peserta di Wasap story Fatihah cikgu copi ye πŸ˜†πŸ˜†
.
#KelasKomputerPersonal #MSOffice #MobileClassComputer with Cikgu Rabiah Adawiah

Semakin Belajar Semakin Mahir

Update : 18 November 2018 | Ahad
.
.
Alhamdulillah selesai kelas sesi pagi di Indera Sempurna bersama Azmina untuk program MS Excel untuk kali ke-17. Ujian Percubaan Excel + Pra-kepantasan menaip + Pra-ulangan MS Word.
.
Selingan disediakan kudap²an gituu πŸ˜‹πŸ˜‹
.
.
#KelasKomputerPersonal #MSOffice #MobileClassComputer with Cikgu Rabiah Adawiah

Mahir Menaip Selepas Ikuti Kelas


πŸ’πŸ’ Terjumpa kat Insta pelajar komputer yang berjaya menaip 10 jari πŸ‘πŸ‘

Aqilah apply balik apa yang CikguCA ajar sebagai cikgu happy sangat πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰

16 November, 2018

Nampak Jalan Keluar Bila Belajar

Update : 15 November 2018 | Khamis
.
.
Alhamdulillah selesai kelas sesi pagi di Indera Mahkota 8 bersama Fatihah untuk program MS Word untuk kali ke-3. mempelajari sambungan Asas Word + Pertengahan (Asal Mailing).

Nak tau belajar apa lagi? lihat link ini : http://bit.ly/wordacs

#KelasKomputerPersonal #MSOffice #MobileClassComputer with Cikgu Rabiah Adawiah

Pembelajaran Lebih Seronok

Update : 13 November 2018 | Selasa
.
.
Alhamdulillah selesai kelas sesi pagi di Taman SeriKu 39 bersama Hidayati untuk program MS Word untuk kali kedua mempelajari Asas Word (Column dalam dokumen & Column dalam Table)

Nak tau belajar apa lagi? lihat link ini : http://bit.ly/wordacs

#KelasKomputerPersonal #MSOffice #MobileClassComputer with Cikgu Rabiah Adawiah

Jawatan Kosong Kerajaan



πŸ’» Permohonan Terbuka Jawatan Pentadbiran di Kementerian / Agensi Kerajaan

1. Pembantu Tadbir N19
2. Penolong Pegawai Tadbir N29
3. Pegawai Tadbir N41

☑ Kelayakan SPM / Diploma / Ijazah

☑ Gaji RM1,352.00 - RM9,546.00

☑ Terbuka Lelaki & Wanita

πŸ”Ž Mohon Pembantu Tadbir N19 :
⇨⇨ https://bit.ly/2QHeC6s

πŸ”Ž Mohon Pen.Pegawai Tadbir N29 :
⇨⇨https://bit.ly/2Diag1M

πŸ”Ž Mohon Pegawai Tadbir N41 :
⇨⇨https://bit.ly/2B6H8cB

Nota : Untuk memohon jawatan kerajaan sekurang²nya ada Sijil Komputer yang terkini. Sekiranya belum ada layari sahaja FB ⇨⇨⇨ Kelas Komputer Kuantan

14 November, 2018

Pelajari Formula 3 Jenis IF di dalam MS Excel


Update : 11 November 2018 | Ahad
.
.
Alhamdulillah selesai kelas sesi pagi di Indera Sempurna bersama Azmina untuk program MS Excel untuk kali ke-16. Mempelajari Pertengahan Excel (Pengiraan OT, Formula IF/ IF And & IF berkumpulan)
.
Apa itu Formula IF? Klik link ini untuk lebih Info :  https://youtu.be/AiJqKjlqyq8
.
#KelasKomputerPersonal #MSOffice #MobileClassComputer with Cikgu Rabiah Adawiah

Jawatan Kosong Kerja Pejabat



πŸ’» Jawatan Kosong πŸ”Ž

Bagi sesiapa yang berminat boleh mencuba ya..  Lihat syarat nombor 2 πŸ‘€ nak yang mahir MS Office kan? 

Kepada yang dah belajar dengan cikguCA buat resume & ada sijil komputer untuk program MS Office : MS Word | MS PowerPoint | Excel boleh lah mencuba bawa sijil anda ye jika anda tinggal di lolasi berdekatan iklan ini πŸ˜‰

Jika berminat terus hubungi nombor tertera ya

#SharingIsCaring

12 November, 2018

Bantu Lepasan SPM Mahir Komputer

Update : 12 November 2018 | Isnin
.
.
🌿🌿 Alhamdulillah selesai kelas sesi pagi di Indera Mahkota 8 bersama Fatihah untuk program MS Word untuk kali ke-2 mempelajari sambungan Asas Word. Peserta ini nampak komited apa yang di ajar pelajar Lepasan SPM berumur 18 tahun setakat ini yang paling muda sedang berkursus 🌿🌿

Hari ni kasi can lah Cikgu Adawiah selfie satu kali ya nak jugak nampak muda kan.. Dah laa fatihah teka umur cikguCA 25 mesti orang teka 20@n kan kan.. rahsia dia jangan terlalu fikirkan masalah tapi fikirkan penyelesaian ewaahh.. πŸ˜†πŸ˜†

#KelasKomputerPersonal #MSOffice #MobileClassComputer with Cikgu Rabiah Adawiah

09 November, 2018

Sering Di Marahi Bos


~ Kecewa sering dimarahi bos sebab tak mahir membuat tugas pejabat? Terasa macam nak kick jer bos anda.

~ Bertahun dah bekerja pejabat tapi masih di takuk lama, staff baru setahun dua bekerja, kita ibarat tinggal jauh ke belakang.

Muat turun segera panduan asas mahir MS Office dalam tempoh yang singkat klik www.komputerkuantan.com (pilih Ebook Percuma) >> bit.ly/freemsoffice18. Dapatkan diskaun 15% apabila anda habis membaca iklan ini. Hubungi kami melalui WhatsApp 011-1337 6462.

#CAAdawiah #KelasKomputer #Kuantan #ServisMengajarPersonal #ServisMengajarBerkumpulan #KelasOnline #KelasOffline #MSOffice

www.fb.com/komputerkuantandotcom

08 November, 2018

Tambah Nilai Hidup Orang Lain


Mahu berkemahiran, belajar dengan orang yang telah terbukti membantu menambah nilai hidup orang lain. Tempah sekarang dalam masa 6 hari saya akan masukkan semula RM 20 ke dalam poket anda. Bagi memenuhi permintaan ramai, versi pelajari sendiri di rumah bagi kemahiran komputer ini kini tersedia dalam bentuk Ebook bernilai RM 50 sahaja.

Anda boleh pilih untuk menyertai untuk menyertai ratusan peserta yang telah berjaya atau sekadar melihat dari tepi kejayaan mereka. Saya pelajari begitu banyak perkara daripada Ebook MS Office setebal 25 halaman ini selama 5 hari berbanding apa yang telah saya pelajari ketika di kolej selama 3 tahun.

Daripada sejumlah pelanggan yang menggunakan servis kami, 98% berjaya menggunakan kembali format yang telah diajar serta mampu membina sendiri database mengiikut majikan perlukan. Buatlah majikan, ibu ayah tersenyum melihat diri anda yang baru yang lebih berkemahiran. Berbelanja lebih sikit dan jimatkan masa anda, itu jauh lebih baik daripada belanja sedikit tapi memakan begitu banyak masa anda.

Insan yang hebat bukan dilahirkan semulajadi hebat, sebaliknya mereka melalui proses belajar dan latihan berterusan untuk menjadi hebat.

#CAAdawiah #KelasKomputer #Kuantan #ServisMengajarPersonal #ServisMengajarBerkumpulan #KelasOnline #KelasOffline #MSOffice

www.fb.com/komputerkuantandotcom

06 November, 2018

Mencari Waktu Belajar Yang Sesuai


Dah putus asa mencari kelas komputer untuk pekerja yang bekerja waktu pejabat? Tunggu dulu, kami ada penyelesaiannya! Kami menyediakan kursus komputer dari Zero Knowledge hingga mahir. 10 orang pertama menempah kelas komputer pekerja mahir bulan November kami berikan Ebook secara percuma Modul Kenaikan Pangkat Gred N22 (soalan + jawapan).⇩⇩⇩

Servis Pakej Kombo


Anda mungkin tertanya-tanya bagaimana kami boleh menawarkan pakej kombo ini dengan pakej servis yang berpatutan? Penyelesaian bagi masalah anda ada di depan. Jangan berpaling lagi dan selesaikan! Dapatkan nilaian ilmu yang dipelajari selama 3 tahun ini hanya dalam masa 3 bulan sahaja.⇩⇩⇩

Pelajar Zero Kemahiran Dibantu MS Office

Update : 06 November 2018 | Selasa
.
Alhamdulillah selesai kelas sesi pagi di Taman SeriKu 39 bersama Hidayati untuk program MS Word untuk kali pertama mempelajari Asas Word (Bullet, Numbering, Drop Cap, Line Spacing & Table)
.
Nak tau belajar apa lagi? lihat link ini : http://bit.ly/wordacs
.

#KelasKomputerPersonal #MSOffice #MobileClassComputer with Cikgu Rabiah Adawiah

05 November, 2018

Situasi Pejabat Pekerja Mahir Vs Kurang Mahir


Ada dua orang wanita dengan masalah penggunaan format pada skrin komputer. Seorang dah berjaya selesaikan masalah tersebut manakala seorang lagi masih tercari-cari format pada skrin komputernya. Anda nak disituasi mana satu ?

Adakah anda sedang mencari servis mengajar secara peribadi untuk program komputer pilihan anda? Serius anda tidak akan menyesal mendapatkan servis pembelajaran komputer bersama kami.
Bagaimana cara nak mahir guna komputer? sekiranya perkara ini mengujakan anda biarkan kami dedahkan teknik cara cepat mahir. Anda berada pada masa yang tepat dan tempat yang betul untuk menemukan penyelesaian terhadap (masalah) anda.

Sekiranya format komputer tidak memberikan hasil dengan cepat dan pantas, apa kata anda cuba cara short-cut. Contoh untuk klik arahan cetak dokumen hanya tekan Ctrl+P.

#CAAdawiah #KelasKomputer #Kuantan #ServisMengajarPersonal #ServisMengajarBerkumpulan #KelasOnline #KelasOffline #MSOffice

01 November, 2018

Kurang 30 Minit Nampak Jalan Keluar

Bayangkan, kurang 30 minit anda mempelajari komputer bersama kami anda dah nampak jalan keluar serta dapat membantu menyiapkan kerja pejabat anda dengan cepat.

Siapa pernah terfikir bahawa servis mengajar komputer ke pejabat (perseorangan) ada di Kuantan?

Berapa kali dalam hidup anda pernah cakap nak sangat mahir Excel & Word tapi gagal sebab tak jumpa formula cara yang betul?

Kami sedia membantu anda di dalam permasalahan di atas. Hubungi kami segera di blog kami untuk info lanjut.

#CAAdawiah #KelasKomputer #Kuantan #ServisMengajarPersonal #ServisMengajarBerkumpulan #KelasOnline #KelasOffline #MSOffice

www.komputerkuantan.com

30 October, 2018

Buku Cara Cepat Mahir

[Buku Komputer Di Pasaran Tidak Menepati Kegunaan Pejabat?]


Ini adalah cara paling mudah untuk lebih berkemahiran tanpa perlu membeli buku program komputer di pasaran yang kadang kala terlalu short-cut serta sukar difahami. Buku rujukan komputer kami mempunya langkah demi langkah serta lebih teliti dan telah terjual lebih 2,000 naskah sejak 2012 serta diguna pakai oleh pelajar IPM Munshi hasil kajian Cikgu Adawiah selama 10 tahun berkhidmat di IPM Munshi.

Teruskan bacaan dan saya tunjukkan jalan keluar bagi masalah tidak mahir komputer yang dihadapi. Orang berjaya ialah orang yang cepat menghidu dan merebut peluang yang ada.

Matlamat kami adalah untuk membantu menyelesaikan masalah yang telah menghantui anda sekian lama iaitu untuk memberikan servis mengajar terus ke pintu pejabat anda. Servis seumpama ini jarang-jarang ada kerana kebiasaan dilakukan secara berkumpulan (10 peserta).

#CAAdawiah #KelasKomputer #Kuantan #ServisMengajarPersonal #ServisMengajarBerkumpulan #KelasOnline #KelasOffline #MSOffice

www.fb.com/komputerkuantandotcom

Servis Mengajar Personal

Servis ini hanya untuk individu yang serius untuk mendalami kelas komputer dalam tempoh 10 – 15 sesi. Sekiranya anda ingin berkemahiran dengan cepat dan taknak ikut format, servis yang kami sediakan ini bukan untuk anda. Berhenti salahkan diri sendiri mengapa dari dulu tidak belajar komputer walaupun umur makin meningkat.

Jangan anggap servis kami sama dengan servis dari kolej/institusi lain. Tidak sama langsung kami beri lebih lagi terutama format yang di ajar lebih terperinci dan mendalam serta tambahan cara guna Emel & Guna WhatsApp Web (kelas tambahan online).

#CAAdawiah #KelasKomputer #Kuantan #ServisMengajarPersonal #ServisMengajarBerkumpulan #KelasOnline #KelasOffline #MSOffice

www.fb.com/komputerkuantandotcom

Jaminan Selepas Tamat Kursus

Selepas tamat kursus kami masih memberikan servis berterusan sekiranya peserta kami mengalami permasalahan semasa menggunakan program MS Office. Itu janji kami terbukti ramai yang menghubungi kami kembali untuk permasalahan berkaitan format yang dipelajari.

Kami tiada masalah untuk memberi khidmat kepada peserta yang kami hargai kerana pernah mengikuti servis kami. Jadi sekarang anda dah faham kan kenapa ramai sangat sukakan servis mengajar komputer personal kami.

Saya sendiri akan memberikan servis percuma selama 2 sesi kepada anda jika masalah timbul selepas mengikuti 5 sesi pembelajaran personal bersama kami.

Sekiranya anda ada pertanyaan yang ingin dikemukakan boleh WhatsApp kepada kami bila-bila masa mengikut kelapangan anda. ingat nombor ini 011 – 1337 6462.

#CAAdawiah #KelasKomputer #Kuantan #ServisMengajarPersonal #ServisMengajarBerkumpulan #KelasOnline #KelasOffline #MSOffice

Gambar Contoh Pekerja Pejabat Sumber : Google


27 October, 2018

Nota Rujukan MS Office


Tak perlu membeli buku rujukan di pasaran untuk berbelanja lebih. Ebook kami mempunyai kualiti yang setanding dengan buku rujukan komputer terkenal pada harga yang jauh lebih berpatutan malah lebih mudah difahami kerana kami menggunakan teknik “Cara Cepat Mahir MS Offce”.

Nak tahu harga Ebook bagi yang tidak dapat hadiri kelas secara individu boleh WA : 011-1337 6462.

#CAAdawiah #KelasKomputer #Kuantan #ServisMengajarPersonal #ServisMengajarBerkumpulan #KelasOnline #KelasOffline #MSOffice

www.komputerkuantan.com

24 October, 2018

Penyelesaian Tugas Pejabat Anda


Ramai tercari-cari guru peribadi untuk belajar key-in rekod dalam Excel, create invois dalam kiraan GST, format minit mesyuarat tetapi tiada yang sudi membantu rakan pula acah-acah nak bantu. Rakan pula kata kalau bantu siapkan kerja orang kerja kita tak siap kan?

Apakah penyelesaikan tugas-tugasan kita yang menimbun itu? Runsing dengan perkara yang membabitkan tugas di pejabat?

Kami sedia ke pejabat anda & membantu menyelesaikan format dengan cepat, mudah faham serta mengurangkan beban tugas pejabat anda. hubungi kami segera  01113376462. Penyertaan akan didahulukan mengikut yang terawal menghubungi kami.

Perlukan lebih maklumat? Klik di sini untuk lebih info di www.komputerkuantan.com

#CAAdawiah #KelasKomputer #Kuantan #ServisMengajarPersonal #ServisMengajarBerkumpulan #KelasOnline #KelasOffline #MSOffice

www.komputerkuantan.com

Gambar : Sumber Google

Sijil Kemahiran Pejabat


Ingin dapatkan Sijil Komputer MS Office Penggunaan Pejabat ?

Tercari-cari kelas komputer untuk wanita ?

Sedang bekerja / praktikal tetapi tidak mahir untuk tugasan di komputer ?

Anda tidak mahir menggunakan Format-format MS Office seperti MS Word, MS PowerPoint, MS Excel & MS Access? Kami sedia melatih anda secara personal !

“Selepas berkursus saya mahir membuat pembentangan yang diperlukan majikan - Sharmimi”

Kelebihan mengikuti pembelajaran secara personal : Buku rujukan “Cara Cepat Mahir” disediakan mengikut program MS Office.

Jangan berlengah dapatkan DISKAUN 10% bagi 10 yang terawal!

CARA MENDAFTAR KURSUS

WhatsApp Taip “Saya Berminat” hantar ke : 011 – 1337 6462

23 October, 2018

Anda telah tamat SPM/ IPTA / IPTS?



Tak tahu macam mana nak cari kerja dengan tiada Sijil Komputer?

Ingin Belajar untuk Bulan November 2018?

Kini tiba masanya anda bertindak dengan mempelajari kemahiran yang diperlukan oleh majikan selain anda mempunyai Sijil SPM/Diploma / Ijazah.

Untuk pengetahuan anda : Kepantasan menggunakan komputer amat diperlukan masakini. 80% tugasan di pejabat menggunakan komputer. Kepantasan sebagai seorang pekerja anda sering melihat iklan jawatan kosong memerlukan kepantasan Taipskrip (naskah bercetak) & Manuskrip (naskah bertulis) dalam kiraan p.s.m bukan?

Mahu Kami Bantu Anda!

WhatsApp kami segera supaya kami dapat membantu menyelesaikan permasalahan anda!


22 October, 2018

Jawatan Kosong Kerja Pejabat


Admin ternampak borang permohonan KERJA. Ruangan kemahiran Komputer nak ada ASAS & PERTENGAHAN serta kemahiran menaip P.S.M (perkataan seminit) haa di kelas personal memang kita latih ke arah Office.
.
[ Lihat gambar contoh yang Admin lampirkan di post ini link penuh : http://bit.ly/contohborangmenaip ]
.

14 October, 2018

Kelas Peribadi Komputer

[TERBUKA KEPADA WANITA SAHAJA]
PELAJAR LEPASAN SPM YANG CEKAP GUNA MS OFFICE MUDAH DITERIMA BEKERJA OLEH BANYAK SYARIKAT DI KUANTAN!


Kini Adawiah Creative Solution (ACS) membuka peluang kepada pelajar lepasan SPM untuk mengikuti kursus MS Office secara persendirian bersama Cikgu CA supaya bila diterima bekerja nanti anda dapat menguruskan rekod dan dokumen pejabat dengan teliti dan lebih cekap.
Pada kali ni peserta kursus akan didedahkan dengan "Teknik Cara Cepat Kuasai MS Office" dalam masa 30 jam supaya cepat paham dan mudah dipraktikkan. Lebih 80% peserta mahir menggunakan MS Office selepas mengikuti kelas Cikgu CA.

"Sebelum saya mengikuti kursus Komputer bersama cikgu CA, saya hanya mengetahui asas untuk Program MS Office. Sewaktu saya belajar di SM Teknik Vokasional & UiTM, saya tidak terlalu didedahkan dengan program Office. Program pilihan MS Excel banyak pengetahuan telah saya perolehi kerana saya didedahkan dengan secara terperinci oleh Tenaga Pengajar komputer." -Ruby

" Mula-mula saya takut juga untuk belajar personal ni sebab takut tak dapat tangkap apa yang cikgu ajar ternyata meleset sekali. Cikgunya yang sporting dan chill semasa mengajar membuatkan saya tidak kekok semasa belajar dan bertanya soalan yang saya tidak faham format belajar." - Kam
Apa kelebihan yang anda akan dapat bila mengikuti kursus MS Office bersama Cikgu CA⤵️

✅ Lebih mudah paham apa yang dipelajari sesuatu yang baru. Buku Rujukan disediakan untuk 4 program MS Office.
✅ Bebas bertanya soalan terus kepada cikgu (1-to-1).
✅ Mengulangkaji di rumah dengan bantuan WhatsApp bersama cikgu. Hanya sediakan Laptop sahaja.
✅ Masa belajar 1 sesi hanya 2 jam (1 sesi 1 peserta sahaja).
✅ Sijil kemahiran akan dikeluarkan kepada peserta yang layak (mengikut Program).
✅ Dilatih oleh Cikgu Komputer yang berpengalaman selama 10 tahun di IPM Munshi.
Sekarang ni dah takde alasan malas lagi nak pergi kelas untuk belajar MS Office sebab Cikgu CA sendiri yang akan datang mengajar di rumah. Jimat masa. Jimat tenaga!

Kalau rasa nak belajar berkumpulan sekali dengan rakan sekerja pon boleh. Cukup 4 orang terus Cikgu CA datang mengajar. Senang kan macam tu?

Cepat grab peluang mudah belajar ni skang. Sebab kat luar sana ramai lagi yang menganggur takde keje sebab takde kemahiran guna MS Office. Belajar cepat dapat kerja pon cepat. Lambat memang rugi tau

Jangan tunggu lagi. Cepat dapatkan Cikgu CA dan tanya macam mana nak register kelas MS Office tu?
Klik link biru kat bawah ni tanya dia sekarang ⬇️


Upadate terkini oleh Cikgu CA Adawiah
di ⇨⇨Kelas Komputer Kuantan ⇦⇦