28 July, 2016

Belajar Komputer (Wanita Sahaja)


TAWARAN KHAS UNTUK WANITA (KUANTAN) 

"Dulu kat sekolah/IPT tak sempat nak belajar MS Office. Lagi pulak pelajar ramai 1 kelas 30 orang cikgu 2-3 orang jer suruh buka Paint & Word tu pon taip pakai 2-3 jari jer. Ramai yang macam tu kan kat sekolah ini penyebab kita malas nak belajar komputer bukan? Kemahiran komputer ni bersifat teknikal perlu diterang dari A hingga Z & terperinci bukan teori semata-mata. 
.
Nak keja kerani MESTI ada SIJIL kemahiran MS Office seperti nak buat simpan kira, taip format surat + rekod sampul surat (1 dokumen 100 rekod data kaedah yang tidak ramai tahu), memo, invoice, borang & simpan data dan banyak lagi. Apa yang penting FORMAT & FORMULA. Adawiah Creative Solution (ACS) sedia membantu dari Zero hingga MAHIR (1-to-1).
.
《Pengambilan Kelas Komputer Sepanjang 2016》
.
 **Sue, Kuantan : Saya pekerja swasta Lepas belajar MS Word 10 jam sambung pula MS Excel 10 jam & MS PowerPoint 10 jam. Alhamdulillah kini saya yakin untuk membuat tugasan di tempat kerja terutama pengiraan Excel saya juga tidak menyangka pembelajaran sangat mudah serta dapat difahami secara terperinci. TQ cikgu kerana latih saya sehingga mahir. Seronok belajar kerana saya tidak perlu keluar rumah cikgu yang datang ke rumah saya. Waktu belajar tidak mengganggu kerja saya. Hanya Daftar $350 + Bulanan $300 saya MAHIR menggunakan MS Office. Terima kasih team ACS! 
.
Psst! Diskaun 15% bagi yang daftar Online & WhatsApp Admin untuk dapatkan kod sah tempoh.
.
Pertanyaan / Pendaftaran : 

Whatsapp >>> #01113376462
Whatsapp >>> #01113376462
Whatsapp >>> #01113376462
.
++ Ada lagi tau.. Percuma 2 jam untuk step-by-step belajar Emel (gmail) + Bina FB & IG (bagi yang belum ada akaun laman sosial)