07 January, 2016

Pergi Temuduga Tanpa Kemahiran Komputer

"Dulu kat sekolah/IPT tak sempat nak belajar MS Office. Lagi pulak pelajar ramai 1 kelas 30 orang cikgu 2-3 orang jer suruh buka Paint & Word tu pon taip pakai 2-3 jari jer. Ramai yang macam tu kan kat sekolah ini penyebab kita malas nak belajar komputer bukan? Kemahiran komputer ni bersifat teknikal perlu diterang dari A hingga Z & terperinci bukan teori semata-mata. Habis sekolah / Diploma / Ijazah terus nak pergi temuduga kerani pejabat 9-5 petang kan?"

Bermula lah situasi soalan berikut dari pihak penemuduga : 
.
+ Ada Sijil Kemahiran apa berkaitan pejabat ?
+ Sijil Kepantasan Menaip dalam p.s.m. ada ?
+ Awak mahir berapa program Microsoft Office ?
+ Boleh awak tunjukkan kira-kira dalam Excel ?
.
Bagi yang tiada kemahiran terpinga-pinga nak menjawab. Sah laa kan nak keja kerani MESTI ada kemahiran MS Office seperti nak buat simpan kira, taip format surat + rekod sampul surat (1 dokumen 100 rekod data kaedah yang tidak ramai tahu), memo, invoice, borang & simpan data dan banyak lagi. Apa yang penting FORMAT & FORMULA. Cegah Sebelum Terlambat!
.
Cer Google 《Kelas Komputer di Kuantan》kat situ semua info & terkini ada bayaran berpatutan RM25/jam. Semua orang cari pembelajaran komputer selepas tamat SPM @ Diploma kan? Adawiah Creative Solution (ACS) sedia membantu dari Zero hingga MAHIR (1-to-1).
.
 《Pengambilan Kelas Komputer Pertengahan Januari/ Awal Februari 2016》
.
**Ros, Balok : Lepas belajar MS Word 10 jam sambung pula MS Excel 10 jam. Alhamdulillah kini saya yakin untuk bekerja. TQ cikgu kerana latih saya sehingga mahir. Seronok belajar kerana saya tidak perlu keluar rumah cikgu yang datang ke rumah saya. Terima kasih team ACS!
.
Pertanyaan / Pendaftaran : 
Whatsapp  >>>  01113376462
Whatsapp  >>>  01113376462
Whatsapp  >>>  01113376462
.
Psst! Diskaun 5% bagi yang daftar Online & WhatsApp Admin
.
http://www.komputerkuantan.com/p/daftar-online.html

++ Ada lagi tau.. Percuma 2 jam untuk step-by-step belajar Emel (gmail) + Bina FB & IG (bagi yang belum ada akaun laman sosial)