26 August, 2016

Carian Google Sangat Membantu


》Lepasan SPM/STPM/Diploma/Ijazah 
NAK BELAJAR KOMPUTER ?

1. Dulu kat sekolah/IPT tak sempat nak belajar MS Office.. 

2. Kos perbelanjaan harian semakin hari meningkat. 

3. Tak nak kerja kilang.. nak keja di pejabat 9-5 petang..

√ Dulu rasa tak penting pon tiada Sijil Kemahiran kan ?
√ Pergi temuduga orang tanya mahir Microsoft ?
√ Pergi cari kerja orang tanya Mahir MS Excel ?
√ Dah kerja pejabat orang tanya pandai guna MS Office ?
√ Belajar komputer sendiri tapi tak ikut format yang cepat ?
√ Nak tolong bisnes mak ayah x pandai simpan kira, buat sampul surat, memo, invoice, borang & simpan data ?

Pening dengan situasi di atas? Jangan berlengah lagi..

Google jer Kelas Komputer di Kuantan.. nah..
>>> Semua orang cari cikgu komputer kan.

**Ros, Balok : Lepas belajar MS Word 10 jam + MS Excel 10 jam + MS PowerPoint 10 Jam. Alhamdulillah kini saya yakin untuk bekerja. TQ cikgu kerana latih saya sehingga mahir. Seronok belajar kerana saya tidak perlu keluar rumah cikgu yang datang ke rumah saya. Terima kasih team ACS!

Pertanyaan / Pendaftaran : 

Whatsapp  >>>  011-1337 6462

Whatsapp  >>>  011-1337 6462

Whatsapp  >>>  011-1337 6462

Adawiah Creative Solution (ACS) sedia membantu dari Zero hingga MAHIR !