Tuesday, September 21, 2021

Buntu? Tiada Kemahiran Komputer

ANDA TIDAK MAHIR KOMPUTER? MENYEBABKAN ANDA
TIDAK DITERIMA BEKERJA? KAMI BOLEH BANTU ANDA


Pelajari menggunakan komputer selama 3 bulan dan kami jamin anda mahir menggunakan silibus komputer yang diguna pakai dari IPM Munshi sejak 2005. Pembelajaran secara personal.

Testimoni 1 : “Tiada kemahiran tercari-cari kerja kosong berkaitan komputer, sertelah berkursus saya dapat menguasai untuk buat iklan, pengiraan, pembentangan, cetak sampul surat serta menggunakan format yang tersedia dalam Ms Office. Terima kasih CikguCA kerana mengajar saya tanpa jemu”.

Testimoni 2 : “Sebelum belajar, saya sangka pembelajaran sama seperti di tempat lain serta guru memberi tunjuk ajar tanpa penelitian secara individu, ternyata ia meleset pembelajaran di dengan modul dari IPM Munshi berlainan dari apa yang difikirkan. Dengan belajar dengan CikguCA saya telah memperolehi teknik sebenar guna komputer”.

----> Anda nak jadi seperti mereka?

Tambahkan kemahiran anda dengan ikuti Latihan Bimbingan Kerjaya selama 3 Bulan. Sijil Kemahiran dikeluarkan oleh IPM Munshi.

PERCUMA : Latihan bimbingan WhatsApp personal bersama saya Cikgu Adawiah + Format Resume + Format Mohon Jawatan kosong + Permohonan SPA + Ebook Kenaikan Pangkat N19-N32 (RM 150).

Daripada sejumlah pelanggan yang menggunakan servis kami, 98% berjaya menggunakan kembali format yang telah diajar serta mempu membina sendiri database mengikut apa yang majikan perlukan.

Berbelanjalah lebih sedikit dan jimatkan masa anda, itu jauh lebih baik daripada berbelanja sedikit tapi memakan begitu banyak masa anda mengkaji format / formula di dalam komputer.

Ayuh! Sertai kami untuk tingkatkan masa depan anda.Tak yakin nak labur lebih-lebih dimusim pandemik? 
Hubungi kami segera Pengambilan OKTOBER 2021 klik link untuk lihat pakej kursus :

https://pakejkomputer.wasap.my
https://pakejkomputer.wasap.my
https://pakejkomputer.wasap.my