Pakej ke IPT

Update : 20hb September 2021

Pakej Komputer (Asas) 2 bulan++ sesuai untuk pelajar yang nak sambung ke IPT/Potteknik Hanya 9 sesi untuk Asas bagi program MS Word 3 sesi, Program PowerPoint 3 sesi dan Program Excel 3 sesi. Nota pakej ini TIDAK SESUAI jika anda ingin MENGISI JAWATAN KOSONG Pembantu Tadbir Gred N19-N32. Ini kerana terlalu asas sekadar tahu guna Asas Home | Insert | Layout.

Jom lihat apa yang anda dapat jika dapatkan EBOOK @ ikuti Class Online / Class Offline bersama Cikgu Adawiah sesi Zoom 1-to-1. Jika Class Offline class bersemuka di lokasi pilihan peserta. Tiada Masa nak belajar Face to Face? Jangan risau hanya berada di tempat anda. Kita ada Pakej Kelas Online menggunakan Platform ZOOM. Bahan belajar disediakan. Jangan risau.

Mengandungi 10 halaman padat dengan LANGKAH DEMI LANGKAH Asas MS Word Perkeranian. Tempoh masa diperlukan hanya 4 jam untuk 10 bab setiap program yang ada. Setiap pembelajaran mengambil masa 5 sesi (1 sesi 2 jam). Pembelajaran ini terdapat dapat 3 CARA : 1) Anda Beli EBOOK sahaja 2) Kelas Offline 3) Kelas Online. Kelas Offline & Online akan diberikan Ebook dengan harga promosi RM 50/satu.

Sari Kata Permulaan 3
Menyunting Paparan Asal 4
Modul Komputer Perkeranian 5
Kedudukan Kod Jari Kiri dan Kanan 5
40 Shortcut Papan Kekunci 6
Bab 1 : Penggunaan Bullet/Numbering/Font/Paragraph 7
Bab 2 : Penggunaan Table / Column 9
Bab 3 : Penggunaan Fungsi WordArt & Shapes 10

Untuk CARA 1 & 3 bahan belajar akan diberikan di dalam emel anda boleh pilih untuk cetak atau baca di dalam komputer pilihan peserta. Untuk CARA 2 akan diberikan dalam bentuk cetakan. Bagi pembeli EBOOK (RM30/satu) boleh pilih untuk ikuti kelas pilihan bersama Cikgu Adawiah dalam sesi Zoom dengan bayaran perjam RM20 lihat di bawah : 
Bagi yang berminat untuk sesi Class personal (1 hingga 2 peserta) di pejabat kami dengan sesi Offline bayaran perjam RM25 lihat di bawah :
Sekiranya ingin mengambil program Excel sahaja, bayaran adalah sama bagi kali pertama bayaran seperti di atas. Kursus ini sesuai untuk Lepasan SPM untuk yang sedang bekerja di pejabat, yang mencari kerja kerani jugak sangat sesuai kerana Modul kita dipatenkan Khas untuk MS Office Penggunaan Pejabat masa kini. Sekiranya mempelajari 2 Program LAYAK mendapat 1 Sijil Komputer. Sijil Kemahiran tidak disertakan. KLIK SINI

Nota : sekiranya mengikuti 3 program asas tidak disertakan Ujian Kepantasan Menaip Berkomputer. Untuk meyakinkan anda servis yang kami tawarkan ini jom lihat apa kata pelatih >> KLIK SINI. Matlamat kami "Dari 0 hingga MAHIR".