Pakej Pekerja Mahir

Update : 06hb Januari 2022

Pakej Komputer Perkeranian (MS Office) 3-4 Bulan sesuai untuk pekerja / bakal bekerja mengisi jawatan kosong Pembantu Tadbir Gred N19-N32. Hanya 15 sesi untuk Asas + Pertengahan MS Office. Pengalaman mengajar 18 tahun sejak 2003 hingga kini. Alhamdulillah membantu lebih 4,000 peserta dalam Malaysia.

Pakej Pekerja Mahir Perkeranian ini sesuai untuk Peringkat Asas + Pertengahan. Kursus ini sesuai untuk Lepasan SPM untuk bekerja di pejabat, yang mencari kerja kerani jugak sangat sesuai kerana Modul kita dipatenkan Khas untuk MS Office Penggunaan Pejabat masa kini. Nak lihat gambar penuh WhatsApp kepada Cikgu Adawiah (LINK WhatsApp). Dapatkan Diskaun seperti di bawah.
Ingin mendapat Sijil Kemahiran sama seperti peserta ini? Jom berkemahiran! Nak dapatkan Yuran Kursus Class Online WhatsApp kepada Cikgu Adawiah (LINK WhatsApp).


Kelebihan mengikuti 3 program akan mendapat PERCUMA Ujian Kepantasan Menaip Berkomputer. Mahu Cikgu Adawiah bantu dari Zero to Hero? Tanda anda serius di bantu? Syarat perlu ada Laptop + Mouse + Pendrive sendiri. Sekiranya dah ada bahan belajar. Terus klik tanpa berlengah lagi! Bak pepatah "Jika tidak dipecahkan ruyung, mana kan dapat sagunya"

*Sekiranya ingin tambah sesi jam hanya buat bayaran RM50/sesi.
*Sekiranya lokasi belajar anda di kawasan lebih 20KM dari Taman Tas. Caj RM 20/bulanan.
*Sekiranya anda datang ke pejabat kami tiad caj tambahan.

Semasa musim Pandemik ramai yang terjejas akibat PKP untuk itu kami menyediakan kursus komputer dalam bilangan sesi yang sedikit untuk membantu pelajar kami menimba ilmu kemahiran.

Nota : Sekiranya mengikuti 3 program asas tidak disertakan Ujian Kepantasan Menaip Berkomputer hanya yang mempelajari penuh kursus kami. Matlamat kami "Dari 0 hingga MAHIR".

Kita menyediakan kesemuanya 10 Bab untuk 4 program di dalam pilihan MS Office. 1- 3 Bab adalah ASAS. 4-10 adalah PERTENGAHAN. Jadi pelajar boleh pilih mengikut bajet pilihan.

MODUL MS OFFICE PERKERANIAN :
Nak tahu apa yang belajar bagi program Word?
Klik ➡ http://bit.ly/program-word

Nak tahu apa yang belajar bagi program PowerPoint?
Klik ➡ http://bit.ly/program-powerpoint

Nak tahu apa yang belajar bagi program Excel?
Klik ➡ http://bit.ly/program-excel

Nak tahu apa yang belajar bagi program Access?
Klik ➡ https://bit.ly/ms_access