Pakej Pekerja Mahir

Update : 20hb September 2021

Pakej Komputer Perkeranian (MS Office) 3-4 Bulan sesuai untuk pekerja / bakal bekerja mengisi jawatan kosong Pembantu Tadbir Gred N19-N32. Hanya 15 sesi untuk Asas + Pertengahan MS Office. Pengalaman mengajar 18 tahun sejak 2003 hingga kini. Alhamdulillah membantu lebih 4,000 peserta dalam Malaysia.

Pakej Pekerja Mahir Perkeranian 15 sesi sahaja sesuai untuk Peringkat Asas + Pertengahan. Kursus ini sesuai untuk Lepasan SPM untuk bekerja di pejabat, yang mencari kerja kerani jugak sangat sesuai kerana Modul kita dipatenkan Khas untuk MS Office Penggunaan Pejabat masa kini. Ingin mendapat Sijil Kemahiran sama seperti peserta ini? Jom berkemahiran!

Kelebihan mengikuti 3 program akan mendapat PERCUMA Ujian Kepantasan Menaip Berkomputer. Mahu Cikgu Adawiah bantu dari Zero to Hero? Tanda anda serius di bantu? Syarat perlu ada Laptop + Mouse + Pendrive sendiri. Sekiranya dah ada bahan belajar. Terus klik tanpa berlengah lagi!  Ada diskaun di bawah : WA : 011-1538 7966. 

A) Berikut adalah bayaran untuk Class Online (Aplikasi Zoom).

B) Berikut adalah bayaran untuk Class Oflline (di Taman Guru).

Nota : sekiranya mengikuti 3 program asas tidak disertakan Ujian Kepantasan Menaip Berkomputer. Untuk meyakinkan anda servis yang kami tawarkan ini jom lihat apa kata pelatih >> KLIK SINI. Matlamat kami "Dari 0 hingga MAHIR".