12 May, 2019

Panggilan Dari Jauh Nak Belajar Personal

πŸ‘€ Dapat panggilan dari Nor katanya di Shah Alam Seksyen 9 minta ajar dia komputer.  Dia ingat Cikgu CA dari Selangor. 

Maybe sebab dia search kat Google Guru Komputer personal agaknya.. Dia berminat servis macam CA mengajar ke rumah dengan kelas personal yang boleh ajar 1 guru 1 peserta lebih fokus & paling best dia kata bila dia baca blog CA boleh ajar sampai pandai. Kata dia lagi jika belajar di kolej ramai2 x boleh fokus camtu.. Personal class ni kelebihan dia segala ilmu/pengalaman mengajar boleh kita share πŸ‘€

🌟Pastu CA bagitau CA di kuantan suruh join kelas Online dia xnak.  Belum cuba belum tau kan kelasnya hehehee. Laa ni belajar dah ade bantuan video suara CA punye bukan link dari YT hokey.. Ada ilmu² yang CA tambah yang CA x cerita time mengajar tu sebab pelajar wajib lihat setiap 33 link yang diberikan secara personal pada setiap pelajar. πŸ’¨πŸ’¨

🌟Terbaru peserta nama dia UJ hanya beri link YT jer dia boleh buat latihan² yang belum di ajar padanya..  Haa see menjadi lah video tuu kan πŸ˜†πŸ˜†