14 April, 2019

Dimana-mana Kini Nak Kemahiran Komputer

✅ Semalam (13/4/2019) ke Balok Perdana mak peserta nak tengok modul kursus komputer kerja pejabat. Ayah peserta Polis dia kata kat Balok banyak kilang buka nak pakai kerani.

✅ Bos kilang tanya "you ada anak nak keja kerani tak?"
"Anak you pandai itu komputer?"

✅ "Oh yeke? Nanti dulu lah dia kene belajar komputer dulu. Mak peserta terus Google jumpa blog Kelas Komputer Kuantan terus tanya kelas dimana?"

✅ CA Adawiah Nasier pon kata lah kelas saya buat personal sahaja, saya mengajar ke rumah/pejabat/tempat public

💨 Kemudian ayah peserta kata bukak laa 1 kat Balok ni. Saya jawab saya dh jemu mengajar macam tu dah 10 tahun saya mengajar di Munshi so saya suka berjalan² dalam masa yang sama saya suka mengajar komputer personal banyak ilmu saya boleh sharing haa gituu.. Hari ni kat tempat lain, esok kat tempat lain 😀😀😀

😉Saya tukar gambar wasap gambar berblazer ini, mak peserta tanya tadi, cikgu lain ke yang mengajar, saya kata eh saya lah yg akan mengajar tu nanti. Mak peserta fikir bukan orang sama..


(Camera Effect tu pencerahan sangat hihi Oppo pakar Selfie anda ewahh)