16 November, 2018

Nampak Jalan Keluar Bila Belajar

Update : 15 November 2018 | Khamis
.
.
Alhamdulillah selesai kelas sesi pagi di Indera Mahkota 8 bersama Fatihah untuk program MS Word untuk kali ke-3. mempelajari sambungan Asas Word + Pertengahan (Asal Mailing).

Nak tau belajar apa lagi? lihat link ini : http://bit.ly/wordacs

#KelasKomputerPersonal #MSOffice #MobileClassComputer with Cikgu Rabiah Adawiah

Pembelajaran Lebih Seronok

Update : 13 November 2018 | Selasa
.
.
Alhamdulillah selesai kelas sesi pagi di Taman SeriKu 39 bersama Hidayati untuk program MS Word untuk kali kedua mempelajari Asas Word (Column dalam dokumen & Column dalam Table)

Nak tau belajar apa lagi? lihat link ini : http://bit.ly/wordacs

#KelasKomputerPersonal #MSOffice #MobileClassComputer with Cikgu Rabiah Adawiah

Jawatan Kosong Kerajaan



πŸ’» Permohonan Terbuka Jawatan Pentadbiran di Kementerian / Agensi Kerajaan

1. Pembantu Tadbir N19
2. Penolong Pegawai Tadbir N29
3. Pegawai Tadbir N41

☑ Kelayakan SPM / Diploma / Ijazah

☑ Gaji RM1,352.00 - RM9,546.00

☑ Terbuka Lelaki & Wanita

πŸ”Ž Mohon Pembantu Tadbir N19 :
⇨⇨ https://bit.ly/2QHeC6s

πŸ”Ž Mohon Pen.Pegawai Tadbir N29 :
⇨⇨https://bit.ly/2Diag1M

πŸ”Ž Mohon Pegawai Tadbir N41 :
⇨⇨https://bit.ly/2B6H8cB

Nota : Untuk memohon jawatan kerajaan sekurang²nya ada Sijil Komputer yang terkini. Sekiranya belum ada layari sahaja FB ⇨⇨⇨ Kelas Komputer Kuantan

14 November, 2018

Pelajari Formula 3 Jenis IF di dalam MS Excel


Update : 11 November 2018 | Ahad
.
.
Alhamdulillah selesai kelas sesi pagi di Indera Sempurna bersama Azmina untuk program MS Excel untuk kali ke-16. Mempelajari Pertengahan Excel (Pengiraan OT, Formula IF/ IF And & IF berkumpulan)
.
Apa itu Formula IF? Klik link ini untuk lebih Info :  https://youtu.be/AiJqKjlqyq8
.
#KelasKomputerPersonal #MSOffice #MobileClassComputer with Cikgu Rabiah Adawiah

Jawatan Kosong Kerja Pejabat



πŸ’» Jawatan Kosong πŸ”Ž

Bagi sesiapa yang berminat boleh mencuba ya..  Lihat syarat nombor 2 πŸ‘€ nak yang mahir MS Office kan? 

Kepada yang dah belajar dengan cikguCA buat resume & ada sijil komputer untuk program MS Office : MS Word | MS PowerPoint | Excel boleh lah mencuba bawa sijil anda ye jika anda tinggal di lolasi berdekatan iklan ini πŸ˜‰

Jika berminat terus hubungi nombor tertera ya

#SharingIsCaring

12 November, 2018

Bantu Lepasan SPM Mahir Komputer

Update : 12 November 2018 | Isnin
.
.
🌿🌿 Alhamdulillah selesai kelas sesi pagi di Indera Mahkota 8 bersama Fatihah untuk program MS Word untuk kali ke-2 mempelajari sambungan Asas Word. Peserta ini nampak komited apa yang di ajar pelajar Lepasan SPM berumur 18 tahun setakat ini yang paling muda sedang berkursus 🌿🌿

Hari ni kasi can lah Cikgu Adawiah selfie satu kali ya nak jugak nampak muda kan.. Dah laa fatihah teka umur cikguCA 25 mesti orang teka 20@n kan kan.. rahsia dia jangan terlalu fikirkan masalah tapi fikirkan penyelesaian ewaahh.. πŸ˜†πŸ˜†

#KelasKomputerPersonal #MSOffice #MobileClassComputer with Cikgu Rabiah Adawiah

09 November, 2018

Sering Di Marahi Bos


~ Kecewa sering dimarahi bos sebab tak mahir membuat tugas pejabat? Terasa macam nak kick jer bos anda.

~ Bertahun dah bekerja pejabat tapi masih di takuk lama, staff baru setahun dua bekerja, kita ibarat tinggal jauh ke belakang.

Muat turun segera panduan asas mahir MS Office dalam tempoh yang singkat klik www.komputerkuantan.com (pilih Ebook Percuma) >> bit.ly/freemsoffice18. Dapatkan diskaun 15% apabila anda habis membaca iklan ini. Hubungi kami melalui WhatsApp 011-1337 6462.

#CAAdawiah #KelasKomputer #Kuantan #ServisMengajarPersonal #ServisMengajarBerkumpulan #KelasOnline #KelasOffline #MSOffice

www.fb.com/komputerkuantandotcom

08 November, 2018

Tambah Nilai Hidup Orang Lain


Mahu berkemahiran, belajar dengan orang yang telah terbukti membantu menambah nilai hidup orang lain. Tempah sekarang dalam masa 6 hari saya akan masukkan semula RM 20 ke dalam poket anda. Bagi memenuhi permintaan ramai, versi pelajari sendiri di rumah bagi kemahiran komputer ini kini tersedia dalam bentuk Ebook bernilai RM 50 sahaja.

Anda boleh pilih untuk menyertai untuk menyertai ratusan peserta yang telah berjaya atau sekadar melihat dari tepi kejayaan mereka. Saya pelajari begitu banyak perkara daripada Ebook MS Office setebal 25 halaman ini selama 5 hari berbanding apa yang telah saya pelajari ketika di kolej selama 3 tahun.

Daripada sejumlah pelanggan yang menggunakan servis kami, 98% berjaya menggunakan kembali format yang telah diajar serta mampu membina sendiri database mengiikut majikan perlukan. Buatlah majikan, ibu ayah tersenyum melihat diri anda yang baru yang lebih berkemahiran. Berbelanja lebih sikit dan jimatkan masa anda, itu jauh lebih baik daripada belanja sedikit tapi memakan begitu banyak masa anda.

Insan yang hebat bukan dilahirkan semulajadi hebat, sebaliknya mereka melalui proses belajar dan latihan berterusan untuk menjadi hebat.

#CAAdawiah #KelasKomputer #Kuantan #ServisMengajarPersonal #ServisMengajarBerkumpulan #KelasOnline #KelasOffline #MSOffice

www.fb.com/komputerkuantandotcom

06 November, 2018

Mencari Waktu Belajar Yang Sesuai


Dah putus asa mencari kelas komputer untuk pekerja yang bekerja waktu pejabat? Tunggu dulu, kami ada penyelesaiannya! Kami menyediakan kursus komputer dari Zero Knowledge hingga mahir. 10 orang pertama menempah kelas komputer pekerja mahir bulan November kami berikan Ebook secara percuma Modul Kenaikan Pangkat Gred N22 (soalan + jawapan).⇩⇩⇩

Servis Pakej Kombo


Anda mungkin tertanya-tanya bagaimana kami boleh menawarkan pakej kombo ini dengan pakej servis yang berpatutan? Penyelesaian bagi masalah anda ada di depan. Jangan berpaling lagi dan selesaikan! Dapatkan nilaian ilmu yang dipelajari selama 3 tahun ini hanya dalam masa 3 bulan sahaja.⇩⇩⇩

Pelajar Zero Kemahiran Dibantu MS Office

Update : 06 November 2018 | Selasa
.
Alhamdulillah selesai kelas sesi pagi di Taman SeriKu 39 bersama Hidayati untuk program MS Word untuk kali pertama mempelajari Asas Word (Bullet, Numbering, Drop Cap, Line Spacing & Table)
.
Nak tau belajar apa lagi? lihat link ini : http://bit.ly/wordacs
.

#KelasKomputerPersonal #MSOffice #MobileClassComputer with Cikgu Rabiah Adawiah

05 November, 2018

Situasi Pejabat Pekerja Mahir Vs Kurang Mahir


Ada dua orang wanita dengan masalah penggunaan format pada skrin komputer. Seorang dah berjaya selesaikan masalah tersebut manakala seorang lagi masih tercari-cari format pada skrin komputernya. Anda nak disituasi mana satu ?

Adakah anda sedang mencari servis mengajar secara peribadi untuk program komputer pilihan anda? Serius anda tidak akan menyesal mendapatkan servis pembelajaran komputer bersama kami.
Bagaimana cara nak mahir guna komputer? sekiranya perkara ini mengujakan anda biarkan kami dedahkan teknik cara cepat mahir. Anda berada pada masa yang tepat dan tempat yang betul untuk menemukan penyelesaian terhadap (masalah) anda.

Sekiranya format komputer tidak memberikan hasil dengan cepat dan pantas, apa kata anda cuba cara short-cut. Contoh untuk klik arahan cetak dokumen hanya tekan Ctrl+P.

#CAAdawiah #KelasKomputer #Kuantan #ServisMengajarPersonal #ServisMengajarBerkumpulan #KelasOnline #KelasOffline #MSOffice

01 November, 2018

Kurang 30 Minit Nampak Jalan Keluar

Bayangkan, kurang 30 minit anda mempelajari komputer bersama kami anda dah nampak jalan keluar serta dapat membantu menyiapkan kerja pejabat anda dengan cepat.

Siapa pernah terfikir bahawa servis mengajar komputer ke pejabat (perseorangan) ada di Kuantan?

Berapa kali dalam hidup anda pernah cakap nak sangat mahir Excel & Word tapi gagal sebab tak jumpa formula cara yang betul?

Kami sedia membantu anda di dalam permasalahan di atas. Hubungi kami segera di blog kami untuk info lanjut.

#CAAdawiah #KelasKomputer #Kuantan #ServisMengajarPersonal #ServisMengajarBerkumpulan #KelasOnline #KelasOffline #MSOffice

www.komputerkuantan.com