30 March, 2018

Pengambilan April 2018

SEDANG MENCARI SERVIS MENGAJAR KOMPUTER SECARA PERSENDIRIAN?

Dah putus asa mencari kelas komputer untuk yang bekerja waktu pejabat? Tunggu dulu, kami ada penyelesaiannya! Kami menyediakan kursus komputer dari Zero Knowledge hingga mahir dengan masa yang fleksibel. Kini tidak perlu risau lagi ilmu selama 3 tahun di kolej dapat di praktik 3 bulan sahaja bersama Cikgu Adawiah.

Servis ini hanya untuk individu yang serius untuk mendalami kelas komputer dalam tempoh 10 – 15 sesi. Jangan anggap servis kami sama dengan servis dari kolej/institusi lain. Kami beri lebih lagi terutama format yang di ajar lebih terperinci dan mendalam.

Kelebihan Kelas Personal / Berkumpulan :
=================================

~ 30 minit pertama dah nampak jalan keluar / membantu menyiapkan kerja pejabat
~ Pembelajaran Cepat Mahir walaupun peserta Zero Knowledge
~ Penerangan terperinci mengenai Format/Formula setiap program
~ Buku Nota Rujukan Lengkap Bergambar setiap program (dalam Bahasa Melayu)
~ Bantuan Ulangkaji WhatsApp + Emel semasa belajar

“Selepas ikuti 4 sesi belajar saya yakin untuk mempraktikkan apa yang telah dipelajari malah saya juga dapat idea untuk buat duit dengan membuat servis cetak surat, buat label, cetak kad kawen/kad undangan berbuka puasa untuk pejabat. Kalaulah saya tahu dari awal saya dah ikuti kelas komputer ini” –Aisyah, KPTM.

“Kelas yang saya ikuti sebelum ini terlalu ramai peserta kelas, personal 1-to-1 ini membuatkan saya cepat faham apa yang saya pelajari dan dapat membuat kembali ulangkaji yang diberikan guru”. –Ana, Indera Mahkota 14.

“Semasa saya mengikuti pembelajaran saya mengikuti temuduga panel penemuduga berkata baguslah ada basic komputer sebab kami dah tak nak ajar dah yang penting dapat bantu syarikat kami syukur alhamdulillah saya berjaya melesaikan banyak format/formula yang diperlukan” Iza, KotaSAS

Teruskan bacaan dan saya tunjukkan jalan keluar bagi masalah tidak mahir komputer yang dihadapi. Mahu kami bantu segera selesaikan masalah anda? Anda perlukan Mentor untuk belajar format MS Office secara 1-to-1.

Bagi peniaga online sanggupkah habiskan masa bertahun melakukan kesilapan atau luangkan masa 30 minit untuk kami tunjukkan formula cara yang sebenar? Pelanggan yang menggunakan servis kami, 80% berjaya membina sendiri database mengikut majikan perlukan.

5 orang pertama yang memilih ‘Pakej Pekerja Mahir’ & mengisi Daftar Online di blog bagi bulan APRIL 2018, kami berikan Ebook secara PERCUMA Modul Kenaikan Pangkat Pembantu Pejabat Gred N22 (soalan + jawapan) di dalam emel.

Ada lagi? Kami akan memberikan servis percuma selama 1 bulan kepada anda jika masalah timbul selepas mengikuti 15 sesi pembelajaran personal bersama kami. Freegift + Format Resume + Software Kepantasan Menaip (Taipskrip+Manuskrip) akan diberikan bagi yang ikuti Pakej Pekerja Mahir.

Jimat RM 20 Jika anda DAFTAR awal!
==============================

Tempah sekarang dalam masa 6 hari kami akan masukkan semula RM 20 ke dalam poket anda. Promo Sah Untuk : Hari ini sahaja 30hb Mac 2018 (sebelum 5 petang).

WhatsApp ke 011-1337 6462 untuk nak dapatkan diskaun pembelajaran APRIL 2018. Tempat adalah terhad!

#belajarkomputer #msoffice #kelaskomputer #kuantan #servismengajarpersonal #servismengajarberkumpulan #untukwanita #msword #mspowerpoint #msexcel #msaccess



21 March, 2018

Tercari-Cari Kelas Komputer Peribadi?


๐Ÿ’ƒ Kelas Harian Mac berjalan lancar. Klik bio untuk info terkini kekosongan Mac 2018๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ
.
#syukurselalu #Alhamdulillah #lovemyjob #lotoflove #komputerkuantan
.
#CAAdawiah #KelasKomputer #Kuantan #ServisMengajarPersonal #ServisMengajarBerkumpulan #kelasmsoffice #KelasOnline #KelasOffline #MSOffice #MsWord #MSPowerPoint #MSExcel #MSAcces

20 March, 2018

Kelas Harian 20 Mac 2018


♡♡ Selamat Petang semuaa.. Selesai kelas petang di kampung Mahkota Batu 12 untuk sesi ke-7. 
.
Syukur Alhamdulillah kelas x penah putus ada saja kelas tak lah boring dok rumah kan?
.
Kepada semua jangan lemau² bekerja di sesi petang ya.. Al-maklum laa baru lepas Lunch bruppp.. ☆☆
.

From : CikguCA komputerkuantan.com

Nota : Kekosongan kelas Mac 2018 ada 4 kekosongan untuk hari Isnin, Selasa, Jumaat & Sabtu. Cepat, cepat jangan lambat² he..he.. WA 011-13376462

15 March, 2018

Rezeki Jangan Di Tolak

Alhamdulillah kelas personal bersama Aqilah anak kepada Puan Rohaya untuk sesi PowerPoint. Nampak ada perkembangan positif Aqilah nampak berminat nak belajar program komputer.

Sebagai cikgu happy mendengarnya. Kak Rohaya setiap kali balik mesti ada ole-ole seperti Karipap Frozen, Kacang Kasturi Frozen, Temosa Frozen.

Terbaik dari ladang inti banyak puas hati makan. Bukan seperti kebiasaan
jenis yang ada angin. Kepada yang nak dapatkan boleh contact FB : Rohaya Mat ye.Gerenti puas hati 200% haa jaminan tuu.. Alhamdulillah layanan baik dari ibu bapa pelajar itu satu rezeki yang tak disangka-sangka.


Kepada yang masih berminat nak belajar secara personal bersama Cikgu CA boleh contact 01113376462 ya. Kemasukan April 2018 ya..

08 March, 2018

Kelas Harian Khamis | Mac 2018



 Selamat Pagi! 
Mulakan hari anda dengan fikiran yang tenang bahagia membahagiakan.
Pagi ini cikguCA ada kelas di Kempadang untuk sesi ke-5. Alhamdulillah pelajar ini dapat membuat format Ujian dengan mudah.
Petang nanti di Kg Padang untuk sesi yang ke 8.
.
Nota : Konsep belajar santai² CikguCA yang akan ke rumah / pejabat mengikut permintaan peserta. Syarat utama pelajar perlu sediakan laptop @ PC mengikut kesukaan pelajar. 1 sesi hanya 2 jam dengan bayaran 1 sesi RM25 sahaja. Boleh juga pelajari apa yg tugas kerja yang anda x mahir nak kami bantu takde masalah.
.

03 March, 2018

Mahir Membuat Pengiraan Selepas Belajar Excel




SEDANG MENCARI SERVIS MENGAJAR KOMPUTER SECARA PERSENDIRIAN?

Dah putus asa mencari kelas komputer untuk yang bekerja waktu pejabat? Tunggu dulu, kami ada penyelesaiannya! Kami menyediakan kursus komputer dari Zero Knowledge hingga mahir dengan masa yang fleksibel. Kini tidak perlu risau lagi ilmu selama 3 tahun di kolej dapat di praktik 3 bulan sahaja bersama Cikgu Adawiah.

Servis ini hanya untuk individu yang serius untuk mendalami kelas komputer dalam tempoh 10 – 15 sesi. Jangan anggap servis kami sama dengan servis dari kolej/institusi lain. Kami beri lebih lagi terutama format yang di ajar lebih terperinci dan mendalam.

Pengambilan Mac 2018 masih lagi di buka! Moh cecepat daftar sebelum kekosongan di rebut oleh orang lain. WhatsApp CikguCA : 011-1337 6462 ya. Berikan kod Mac 2018 semasa membuat pertanyaan ya..

Ramai yang telah kami latih dengan jayanya. Kami juga menyediakan 
Kelas Online & Mobile Class. 

Untuk Ikuti Kelas Personal ini yuran komitmen anda 

-->> Hanya Yang Serius Klik ! << ---Klik sini.  

Mahu kami bantu anda? WhatsApp CikguCA 011-1337 6462. Hanya yang serius sahaja boleh submit kekosongan kelas terkini seperti di sini Jadual Terkini 2018