14 April, 2017

Patahnya Sebelah Sayap

Pagi semalam kaki tak boleh berjalan rasa macam patahnya sebelah sayap cewaaah dah lah ada temu janji kelas di UTC & Wisma Sri Pahang jam 10 pagi. Jadi tanpa berlengah kebetulan saya ada lagi baki #GaramNUR saya rendam kaki lebih kurang 1 jam bermula jam 7 pagi hingga jam 8 pagi sambil tengok MHI 2-2 dapat Info dapat sihat pon dapat. Kalau tak saya sebagai Guru Komputer Personal terpaksalah batal kelas sebab sakit sangat kaki lenguh terbako punyer.. Demi memberi ilmu kepada pelajar saya harus sihat dulu.
.
Alhamdulillah haa semalam berjalan sampai malam uols ke Jaman Tory terus menikmati ikan patin bakar sampai sekarang terasa di tekak gituu. Kalau kaki tak boleh berjalan, hidup tak lagi bermaknaaaa.. ~~~~~~ cia cia cia kata anak muda lor nim.. Jenis memang tak boleh duduk diam tu badan I kurus ahahaha underweight lagii youu..
.
Hari ini belah pagi sambung rendam kaki sambil tengok CJWowShop sebab nak belajar sesuatu ST (Storytelling) dia hehehe. Kali ini rendam lama sedikit 1 jam setengah lepas tu mandi dengan Mandian Terapi.. Rasa macam nak tidur tadi tak jadi uolss rasa segar & bersemangat baru lah rasa nak sambung research kat komputer. Hari ini tiada kelas jadi suri rumah laa yekk baju banyak tak berbasuh kih3 basuh 3 minggu sekali kalau dah kawen buat perangai macam ni mau kene maki dengan tok laki ni.. Haha..
.
Nak baca lanjut mengenai Lenguh-lenguh kaki? Haa klik sini naaa >> https://goo.gl/9cDt6O tak rugi baca tambah ilmu.
.
Banyak sangat kelebihan Mandian Terapi + Rendaman kaki Garam Nur ni kalau tak caya boleh Google taip "#GaramNUR" pilih images ajer.. Haa banyak pilihan gambar kan?